FreeQ nie pisz więcej postów

FreeQ nie pisz więcej postów z tym wielokropkiem po każdym słowie, błagam. Nie da się tego nijak zrozumieć, bo ten zabieg stosujesz w jakiś losowych miejscach.

Nie, pisząc wszędzie wielokropki nie przyprawiasz sobie wizerunku intelektualisty, pokazujesz tylko, że nie wiesz gdzie wstawić przecinek.

l2interpunkcja plax

Podpisy pod petycją tutaj

\/

wtf.jpg

Yang co cię to obchodzi jak on pisze?!

@up zgadzam sie w 100%

ale nie chodzi o freeq

On pisze tak.... że normalnie... brak ... słów.... jakby... swiat... nie stworzył wyrażenia... które.. by... pomogło... zrozumiec... to co on pisze... ?? tak???

Z poczatku mialem trudnosci z czytaniem postow Spawna, ale sie przyzwyczailem i nie robi mi to w tej chwili roznicy.

On ma 690 postów w szukam mmo i w prawie każdym są ... :unsure:

Tez sie przyzwyczailem juz ;p

Yang co cię to obchodzi jak on pisze?!

Obchodzi, ponieważ on tego nie pisze do pamiętniczka tylko do ogółu użytkowników forum i jak już wspomniałem czytanie takiego postu jest niewygodne, i męczące - jak widać nie tylko dla mnie.

Co innego jakiś jednorazowy troll, a co innego jak ktoś pisze 10 postów dziennie na takim poziomie.

Agreed.

Obchodzi, ponieważ on tego nie pisze do pamiętniczka tylko do ogółu użytkowników forum i jak już wspomniałem czytanie takiego postu jest niewygodne, i męczące - jak widać nie tylko dla mnie.Co innego jakiś jednorazowy troll, a co innego jak ktoś pisze 10 postów dziennie na takim poziomie.

No oprócz Ciebie to tylko dwóm osobom to narazie przeszkadza. Mi to osobiście wisi, bo jak widzę takie posty to wychodzę, ale to jest tak jakby jego styl :P fakt, że dziwny ale styl.

Nieznajomość interpunkcji to nie jest styl geez, :D

niedługo dysleksją będzie stylem forumowym tak coś czuje. :P

90% ludzi nie zna tu interpunkcji (ze mna wlacznie), wiec nie ma co sie rozwodzic. A ze stawia wielokropki zamiast przecinkow? Idzie sie przyzwyczaic.

Chciałbym zauważyć, że trzy kropki nie koniecznie oznaczają przecinek i wcale nie robi przez to błędów, wystarczyłoby wstawić tam przecinki(więc wie gdzie mają być), ale on woli używać tego.

^ Bo to nie sa przecinki, wielokropek ma zupelnie inne zadanie, ale nie o to sie rozchodzi. Mozemy uzywac, kiedy piszemy jakies opowiadanie i chcemy zaznaczyc, ze ktos komus wszedl w slowo. Albo wielokropek wstawiamy, kiedy po nim nastepuje jakies nieoczekiwane stwierdzenie, majace kogos zaskoczyc.

Chciałbym zauważyć, że trzy kropki nie koniecznie oznaczają przecinek i wcale nie robi przez to błędów, wystarczyłoby wstawić tam przecinki(więc wie gdzie mają być), ale on woli używać tego.

Właśnie, że nie bo wielokropek nie pełni zadania przecinka...

Właśnie, że nie bo wielokropek nie pełni zadania przecinka...
^ Bo to nie sa przecinki, wielokropek ma zupelnie inne zadanie

Wpadliśmy na to. ;]

Boże...

Wpadliśmy na to. ;]

Więc do cholery o co Ci chodzi...?