Freestyle 2 - czyli pierwsza gra gamingu NMG

Witam serdecznie !

Jako lider młodej sekcji poszukuję nyggasów do popykania w kosza. Kosza? Tak kosza !

Niszowa gra Freestyle 2 Street Basketball oferuje nam kilka trybów rozgrywki co na pewno zadowoli większość fanów gier sportowych.

Standardowo wstępnie mamy prosty i jakże wciągający tutorial który możemy powtarzać do bólu aby wyszlifować nasze umiejętności.

Następnie mamy dwa tryby gry jak Competionion Mode, który dzieli się na :

1. Team Match - Dobieramy skład sami w postaci friendsów lub randomów. Gramy versus players online.

2. Individual Mode - Gramy my plus dwóch dobranych COM wybranych przez Nas samych. Jest w czym wybierać.

3. Tournament Mode - Tego trybu jeszcze nie testowałem, ale podejrzewam ze są to po prostu pojedynki w systemie turniejowym ( drabinka ).

Kolejnym trybem jest CO-OP Mode który dzieli się na Free Match, czyli jak nazwa wskazuje gramy sobie z przyjaciółmi looźny meczyk bez stresowo o złote kalesony ^^. Ostatnią i jak zarazem najciekawszą opcją jest VS Com - Pojedynkujemy się z całym globem w prześwietnym Tournee. Ty i twoi znajomi/com versus com który nie daje sobie w kache dmuchać. USA? Canada? Korea?

Aha i najważniejsze... Mecze są rozgrywane 3 vs 3. Pot, łzy, obicia i siniaki to codzienność w tym fachu. Street ball to gra dla najtwardszych zawodników !

To tyle o samej produkcji. Myślę że jest dobra pozycja którą warto chociaż przetestować. Zainteresowane osoby powinny zgłosić się do mnie na pw. Na tym etapie gamingu typowa rekrutacja jest zbędna. Zobaczymy jak będzie z zainteresowaniem i czy warto rozwijać ten projekt.

Dasz rade? Spróbuj !

Gram od paru dni w te gre. W sumie jest spoko, zeby odblokowac wiekszosc skilli trzeba troche lvli wbic.. Jest troche P2W. Gra generalnie ciezka do wymasterowania. Polecam
Jak ktos chce to mozecie pisac do SuchCio to do crew zaprosze, chyba ze autor tematu takowa posiada to robta co chceta :).

Gierka wypas dla fanów kosza i nie tylko. Mój nick Makix...

A ilu ludzi masz w Crew? Ja mam ze mna 4 plus pewna osoba zadeklarowala zainteresowanie i ma tez cos ok. 4 osob. Fajnie byloby zebrac sie w kupe i pograc pod bandera gamingu. Wiecej ludzi, wieksze zainteresowanie.

@Suchcio

Tak mam swoje Crew. Ja gram na pozycji niskiego skrzydlowego. Najbardziej nam potrzeba rasowego centra, ale inne pozycje tez mile widziane.

Ponownie pisze ze smarta wiec przepraszam za brak znakow PL.

Dokładnie, uważam, że powinniśmy się zebrać wszyscy razem. Crew na 1lvl ma 30 miejsc. Im więcej osób tym lepiej, takie jest moje zdanie. :)

Szczerze to zalezy mi tylko aby grac na jednym ts3 pod opieka gamingu NMG a nazwa Crew bez roznicy. Moja ekipa zwie sie Mass and 3ffect a wasze? Albo stworzymy nowa, albo zmieszamy sie w najlepiej wyexpionej.

Moja jest założona dla znajomych z którymi gram. Nazwa to "FunFunFunWhoaaa" :D. Mamy tylko 18 expa i myślę, że nie będzie problemu przejść gdzieś indziej. Ja po prostu nie lubię za bardzo grać z randomami.

To jestesmy umowieni?:) NMG sie cieszy ^^

Teraz nie bedzie trzeba grac z randomami individualistami....

No to siły zostały połączone :) Zapraszamy wszystkich chętnych do gry! Crew: Mass and 3ffect. Można składać aplikacje w grze lub pisać na PW: Etare, albo tutaj ;)

Komunikacja ts3 wskazana. strasznie ulatwia gre :) Info o ip tsa na pw.

Temat do zamknięcia. Dziękuje z góry. ( do kosza )

34s5dsm.png

Witam serdecznie !

Jako lider młodej sekcji poszukuję nyggasów do popykania w kosza. Kosza? Tak kosza !

Niszowa gra Freestyle 2 Street Basketball oferuje nam kilka trybów rozgrywki co na pewno zadowoli większość fanów gier sportowych.

Standardowo wstępnie mamy prosty i jakże wciągający tutorial który możemy powtarzać do bólu aby wyszlifować nasze umiejętności.

Następnie mamy dwa tryby gry jak Competionion Mode, który dzieli się na :

1. Team Match - Dobieramy skład sami w postaci friendsów lub randomów. Gramy versus players online.

2. Individual Mode - Gramy my plus dwóch dobranych COM wybranych przez Nas samych. Jest w czym wybierać.

3. Tournament Mode - Tego trybu jeszcze nie testowałem, ale podejrzewam ze są to po prostu pojedynki w systemie turniejowym ( drabinka ).

Kolejnym trybem jest CO-OP Mode który dzieli się na Free Match, czyli jak nazwa wskazuje gramy sobie z przyjaciółmi looźny meczyk bez stresowo o złote kalesony ^^. Ostatnią i jak zarazem najciekawszą opcją jest VS Com - Pojedynkujemy się z całym globem w prześwietnym Tournee. Ty i twoi znajomi/com versus com który nie daje sobie w kache dmuchać. USA? Canada? Korea?

Aha i najważniejsze... Mecze są rozgrywane 3 vs 3. Pot, łzy, obicia i siniaki to codzienność w tym fachu. Street ball to gra dla najtwardszych zawodników !

To tyle o samej produkcji. Myślę że jest dobra pozycja którą warto chociaż przetestować. Zainteresowane osoby powinny zgłosić się do mnie na pw. Na tym etapie gamingu typowa rekrutacja jest zbędna. Zobaczymy jak będzie z zainteresowaniem i czy warto rozwijać ten projekt.

Dasz rade? Spróbuj !