Witam serdecznie !
Jako lider młodej sekcji poszukuję nyggasów do popykania w kosza. Kosza? Tak kosza !
Niszowa gra Freestyle 2 Street Basketball oferuje nam kilka trybów rozgrywki co na pewno zadowoli większość fanów gier sportowych.
Standardowo wstępnie mamy prosty i jakże wciągający tutorial który możemy powtarzać do bólu aby wyszlifować nasze umiejętności.
Następnie mamy dwa tryby gry jak Competionion Mode, który dzieli się na :
1. Team Match - Dobieramy skład sami w postaci friendsów lub randomów. Gramy versus players online.
2. Individual Mode - Gramy my plus dwóch dobranych COM wybranych przez Nas samych. Jest w czym wybierać.
3. Tournament Mode - Tego trybu jeszcze nie testowałem, ale podejrzewam ze są to po prostu pojedynki w systemie turniejowym ( drabinka ).
Kolejnym trybem jest CO-OP Mode który dzieli się na Free Match, czyli jak nazwa wskazuje gramy sobie z przyjaciółmi looźny meczyk bez stresowo o złote kalesony ^^. Ostatnią i jak zarazem najciekawszą opcją jest VS Com - Pojedynkujemy się z całym globem w prześwietnym Tournee. Ty i twoi znajomi/com versus com który nie daje sobie w kache dmuchać. USA? Canada? Korea?
Aha i najważniejsze... Mecze są rozgrywane 3 vs 3. Pot, łzy, obicia i siniaki to codzienność w tym fachu. Street ball to gra dla najtwardszych zawodników !
To tyle o samej produkcji. Myślę że jest dobra pozycja którą warto chociaż przetestować. Zainteresowane osoby powinny zgłosić się do mnie na pw. Na tym etapie gamingu typowa rekrutacja jest zbędna. Zobaczymy jak będzie z zainteresowaniem i czy warto rozwijać ten projekt.
Dasz rade? Spróbuj !