Fresh server czy legacy? i jaka gildia

Cześć. Postanowiłem zagrać sobie w archage. Moimi głównymi celami rozgrywki to pvp i pieniążki :). Podobno dobre pvp bez gildii(i pieniążków) nie jest możliwe więc chętnie bym znalazł jakąś gildię, ale mam mały dylemat.

Myślałem, żeby zacząć na kuszącym fresh start serwerze, ale w tej chwili jest praktycznie niegrywalny (kilka godzin czekania w kolejce). Na pewno to się jakoś ustabilizuje, ale nie wiem czy warto. Udało mi się wbić 10 lvl i na następny dzień znowu kolejka :P.

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby mi polecić serwer(zmienić czy zostać i przeczekać ten tragiczny start) i gildię.

Nie posiadam nieskończonej ilości czasu i nie jestem na zawołanie. "Wymagane" wydarzenia gildyjne i wymuszane daniny inaczej kick mnie trochę śmieszą i są niepoważne :P.

Chciałbym zaznaczyć, że jestem noobkiem w archage i dopiero się zaznajamiam z ekonomią i klasami. Więc nie mam zielonego pojęcia jaki kontent serwuje gra.

Nie widzę siebie jako casuala, ale z dosyć mocno ograniczonym czasem gry na pewno nie jestem w stanie hardcorowo gonić ludzi, którzy mogą poświęcić kilka nocek na farmę.

Jeżeli masz bardzo mocno ograniczony czas gry to szkoda w ogóle zaczynać szczerze mówiąc.

Grałem hardcorowo przez pierwszy rok gry, byłem w TOP100 graczy na serwerze pod względem eq, walcząc na arenie, itd.

Teraz myślałem, żeby zacząć przygodę na nowo, ale chyba nie znajdę na tyle czasu, by w Archeage klepać po 4-5 godzin dziennie...

Tez macie takie kolejki do logowania? ja od 10 rano jestem 687 w kolejce na poczatku bylo 3.5k (fresh server)

Dla graczy z patronem kolejka na ta chwile to ok 500-600. Bez patrona w tysiacach

a jak wygląda w końcu z tym zakładaniem kont na serverach z FRESH? kiedy posiadająć już postacie na Legacy np. na Kyprosa to kiedy będę mógł stworzyć postać na serverz FRESH?

Czy może do końca podzielili ludzi na FRESH i LEGACY? i posiadając postacie na LEGACY nie będę mógł stworzyć postaci na FRESH?

koniec końców wczoraj logując się innym kontem gdzie niemiałem postaci zalogowałem się w końcu na Prophercy teraz mam 40 lvl aczkolwiek miałem duży zastój bo tak pewnie miałbym większy + robie wszystkie qesty jak leci ;) ale jako że szkoda mi bawić się w patrona tu i tu to tam nie bede inwestowł w craft i farmy i only pvp chyba że odblokują wkońcu tworzenie postaci na FRESH na starych kontach to się zobaczy ;)

Grając na fresh - musisz mieć nowe konto i nie możesz posiadać jednocześnie postaci na serverach legacy oraz fresh.

Serio, wystarczy użyć google - dwie minuty i miałbyś odpowiedź ><

Jeśli stworzycie konto na EU fresh i NA legacy. Dostajecie z automatu ban na EU fresh.

Ps. AFK kicker został dodany + zwiększono sloty na serwerze. Logujecie się bez kolejek

To nie kwestia ciężko na google znaleźć ale po prostu czy ktoś się orientuje czy jest szansa na taką ewentualność aby ednak mieć postacie i tu i tu szczególnie że właśnie jak pisaliście z tym szukaniem w google to wtedy szukałem i masa jest spraw gdzie ludzie prubują walczyć poprzez tikety i inne pytania z d*** aby jednak się dało ale jeżeli jest tak jak piszecie i to zostanie niezmienne to koniec tematu i tyle ;)

Cały czas przy procesie tworzenia postaci na freshu łapę DC wiadomo o co chodzi ?

Cały czas przy procesie tworzenia postaci na freshu łapę DC wiadomo o co chodzi ?

internet daj sobie slabsze ustawienia grafiki aczkolwiek jak juz cuie polaczylo to nie powinno wywalac ale daj sobie w oknie to powinno pomuc umnie komp z kosmosu ciagle pykam na ultra a jednak w aa zawsze na poczatku jest scina a potem good choc umnie to glownie z braku miejsca na dysku c xD

Cześć. Postanowiłem zagrać sobie w archage. Moimi głównymi celami rozgrywki to pvp i pieniążki :). Podobno dobre pvp bez gildii(i pieniążków) nie jest możliwe więc chętnie bym znalazł jakąś gildię, ale mam mały dylemat.

Myślałem, żeby zacząć na kuszącym fresh start serwerze, ale w tej chwili jest praktycznie niegrywalny (kilka godzin czekania w kolejce). Na pewno to się jakoś ustabilizuje, ale nie wiem czy warto. Udało mi się wbić 10 lvl i na następny dzień znowu kolejka :P.

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby mi polecić serwer(zmienić czy zostać i przeczekać ten tragiczny start) i gildię.

Nie posiadam nieskończonej ilości czasu i nie jestem na zawołanie. "Wymagane" wydarzenia gildyjne i wymuszane daniny inaczej kick mnie trochę śmieszą i są niepoważne :P.

Chciałbym zaznaczyć, że jestem noobkiem w archage i dopiero się zaznajamiam z ekonomią i klasami. Więc nie mam zielonego pojęcia jaki kontent serwuje gra.

Nie widzę siebie jako casuala, ale z dosyć mocno ograniczonym czasem gry na pewno nie jestem w stanie hardcorowo gonić ludzi, którzy mogą poświęcić kilka nocek na farmę.