Cześć. Postanowiłem zagrać sobie w archage. Moimi głównymi celami rozgrywki to pvp i pieniążki :). Podobno dobre pvp bez gildii(i pieniążków) nie jest możliwe więc chętnie bym znalazł jakąś gildię, ale mam mały dylemat.
Myślałem, żeby zacząć na kuszącym fresh start serwerze, ale w tej chwili jest praktycznie niegrywalny (kilka godzin czekania w kolejce). Na pewno to się jakoś ustabilizuje, ale nie wiem czy warto. Udało mi się wbić 10 lvl i na następny dzień znowu kolejka :P.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby mi polecić serwer(zmienić czy zostać i przeczekać ten tragiczny start) i gildię.
Nie posiadam nieskończonej ilości czasu i nie jestem na zawołanie. "Wymagane" wydarzenia gildyjne i wymuszane daniny inaczej kick mnie trochę śmieszą i są niepoważne :P.
Chciałbym zaznaczyć, że jestem noobkiem w archage i dopiero się zaznajamiam z ekonomią i klasami. Więc nie mam zielonego pojęcia jaki kontent serwuje gra.
Nie widzę siebie jako casuala, ale z dosyć mocno ograniczonym czasem gry na pewno nie jestem w stanie hardcorowo gonić ludzi, którzy mogą poświęcić kilka nocek na farmę.