Dlaczego gadacie w temacie o TERZE o RoMie i LoLu oraz co najgorsze o item shopie, który TERY nie dotyczy bo to gra p2p?
Frogster jest taki sam jak każdy wydawca, nie mam do niego zastrzeżeń bo spotkałem w mojej karierze o wiele gorszych wydawców przy których Frogster to ideał.
TERA jest pierwszym tytułem p2p jakim zarządza ta firma, z tego co zapewniali jest to dla nich nowe doświadczenie i będą się starali jak mogą, a muszą się starać bo kontrakt jaki zawarli z Bluehole studio mówi o dotrzymaniu standardów gry "trój-gwiazdkowej(AAA)", w przypadku złamania zasad będą zmuszeni zamknąć grę i w najgorszym wypadku zapłacić developerowi odszkodowanie.
Cenzura jest sporem dziwnym, Frogster dopuścił się tego zabiegu z powodów surowego prawa na terenie Niemiec, zapomniał niestety, że mają wydać grę na całą Europę a więc muszą pójść na kompromis i tak oto cenzura częściowo odchodzi w zapomnienie dla wszystkich prócz niemców, których wersja po wykryciu ojczystego języka będzie się sama cenzurować.