FTDGaming

Witam wszystkich jako że chciałbym być znany jako oryginalna osoba w internecie postanowiłem zrobić coś oryginalnego i nakręcić Let's Playa.

Dobra teraz tak na poważnie jako osoba znająca się dość sporo na grach, zawsze myślałem o tworzeniu czegoś w rodzaju recenzji/gameplay'ów/let's playów i innych rzeczy tego typu.

Niestety trzeba przyznać że z moim obecnym sprzętem (Bardzo słaby mikrofon oraz średniej jakości komputer) a także brakiem funduszy na niego nie jestem w stanie zacząć dość profesjonalnie.

Żeby zobaczyć jak wyjdę nakręciłem 2 materiały z gry F.E.A.R 2: Project Origin.

Proszę o ocenianie kanału a także wypisanie dlaczego tak właśnie sądzicie.

Link do kanału:http://www.youtube.com/user/FTD94pl?feature=mhee

Czy to nie jest czasami reklama ,tylko niepozornie ukryta ?

Chyba dział pochwal się do tego służy ?

Wiem :) nawet fajnie nagrywasz tylko tak byle jak .

Chwilowo filmów za długo nie montuję gdyż chce zobaczyć czy jest wgl.sens z moim mikrofonem.

A jak dokładniej określisz bylejakość tego nagrania.

Brak intra ,trochę słabo cie słychać . Powiesz mi jakimi programami nagrywasz sklejasz ?

Nagrywanie Fraps+ Audacity (strasznie słaby mikrofon posiadam jak już wspomniałem).

Obróbka:

-Dźwięk Audacity oraz opcjonalnie goldwave

-Film Camtasia Studio 8

Filmy video jeszcze convertujesz osobno czy w programie ?

W programie problem dźwięku występuje przez mikrofon dlatego myślę nad zakupem czegoś porządniejszego.

Ciekawy materiał tylko ogarnąłbyś mikrofon bo jakość dźwięku trochę zniechęca.

Witam wszystkich jako że chciałbym być znany jako oryginalna osoba w internecie postanowiłem zrobić coś oryginalnego i nakręcić Let's Playa.

Dobra teraz tak na poważnie jako osoba znająca się dość sporo na grach, zawsze myślałem o tworzeniu czegoś w rodzaju recenzji/gameplay'ów/let's playów i innych rzeczy tego typu.

Niestety trzeba przyznać że z moim obecnym sprzętem (Bardzo słaby mikrofon oraz średniej jakości komputer) a także brakiem funduszy na niego nie jestem w stanie zacząć dość profesjonalnie.

Żeby zobaczyć jak wyjdę nakręciłem 2 materiały z gry F.E.A.R 2: Project Origin.

Proszę o ocenianie kanału a także wypisanie dlaczego tak właśnie sądzicie.

Link do kanału:http://www.youtube.com/user/FTD94pl?feature=mhee