Fujiwar intro

Chciałbym was zapytać co myślicie o tym intro plusy i minusy. Jeżeli ktoś z was ma lepszy pomysł na intro chętnie je przyjmę.

Jakoś mi ten napis za szybko mignął, do tego jakoś nie bardzo pasuje.

Od siebie proponowałbym utrzymać klimat intra tj. napis "Fujiwar" dać na jakimś screenie z którychś ujęć, lub podobnym do nich. I niech o te sekundę trwa dłużej. Żeby dłużej nie było możesz skrócić moment z "ławicą" latających smoków ;)

Ok zobaczę co da się zrobić

Przepraszam za dual spam ale potrzebuję pomocy może ktoś ma jakieś inne projekty z intro i może by mi w tym pomógł albo ktoś bardzo ogarnięty w tym zrobiłby mi jakiś bardzo fajny??

Mogę Ci pomóc, bawiłem się nie raz w tego typu rzeczy. Pomogę Ci dobrać odpowiednią muzykę, po składać do do kupy. Tylko nie potrafię jednego... napisów, katorga dla mnie, wiec tylko w tym przypadku sam potrzebowałbym odrobiny pomocy. Resztę mogę zrobić, po więcej zapraszam na PW.

@Mini pokaz "umiejętności". Obydwa filmy były robione dla serwera RPG Lineage 2 "Kelemor" (na który zapraszam).

1.

)

2.[media=]

< A to "bonus". Który każdy powinien sam na swój sposób interpretować :)

Z wielką chęcią przyjąłbym każdą pomoc oraz projekt bo ja za bardzo się nie znam na tym i nie ogarniam za bardzo.Jeżeli ktoś ma fajny pomysł z chęcią go rozpatrzę i tak btw w jakim programie najlepiej to robić oczywiście aby był darmowy je zeli owe istnieją.

Najlepiej ? Adobe After Effects :)

@up. Darmowy to on nie jest... a do tego kosztuje kosmiczne sumy ;) do 5000-6000 PLN (z rozszerzeniami)

Ja generalnie używam Magix Movie Edit Pro 15 Plus (wyższych części niestety lapek nie dźwiga). Możesz spróbować jeszcze Ulead Video Studio albo Sony Vegas. Tylko żaden program wymieniony przeze mnie nie jest darmowy, niestety. Ew. Windows Movie Maker... ale w tym raczej nic ciekawego nie zrobisz.

Ja mam After Effecta i Photoshopa.. sądzisz że oryginalnego ? :D buahahaha ;p

A ja mam AAF oryginalnego ;P i bądz co bądź jest to najlepszy program do obróbki czy też tworzenia od zera filmów, minus dość ciężki dla nowych :D A tak polecam bawić się w sony vegasie ;D łatwiejszy w obsłudze a też niczego sobie rzeczy można na nim zrobić :D

Bo w sumie prawda jest taka. Programów Adobe nie ogarniesz na siłę. Na siłę można ogarniać gimpa, corela, painta, Camtasie i inne duperele, ale w Adobe nic z tego nie będzie, bez chęci i wizji.

Chciałbym was zapytać co myślicie o tym intro plusy i minusy. Jeżeli ktoś z was ma lepszy pomysł na intro chętnie je przyjmę.