[FULL HD]kONKURS DO WYGRANIA MASA ITEMKÓW NA DRAENOR2.PL

Witam.

Konkurs polega na tym , że dasz mi subskrybcje i napiszesz w komentarzu ' Biore Udział '

Konkurs trwa do 11 lutego 2013r.

Na koncie znajduje się mnie więcej:

Stalka +8 3x abs 15 hp magia.

300kk - na broń ;)

Bizuteria na 54 itp z abs.

Po wygraniu daje eq lub po prostu daje passy do konta.

Po wygraniu napiszesz ci na pw moje gg i tam ustawlimy wszystko.

Jeżeli będzie dużo osób brało osób będzie dużo takich konkursów ponieważ mam dużo eq na wszystkich serverach. Nie jestem oszustem !!! Eq daje na 100%. Nie ma innej opcji ;)).Następnym razem będzie proo eq na Eruris na 180-235 lv więc zapraszam !

Link do konkursu na yt:

hmm 1 post to na pewno zaufany człowiek można mu dać suba

Kurde naucz się nagrywać filmiki to dostaniesz suba a nie jakieś fejkowe konkursiki.

O ja cie! Takiego konkursu jeszcze nie było ! Już lece ci dać suba bo uwielbiam metina <3

Przecież był już taki konkurs, a potem były pretensję że autor olał konkurs. Więc w tamtym nie brałem udziału, to i w tym nie wezmę nie dziękuję podziękuje ci x2 ;).

Aaaaaaaaaaaa <3 Stalka +8 murze to miedź !1111!11!!!!!11!!

Tak naprawdę ten temat powinien już zniknąć.

Witam.

Konkurs polega na tym , że dasz mi subskrybcje i napiszesz w komentarzu ' Biore Udział '

Konkurs trwa do 11 lutego 2013r.

Na koncie znajduje się mnie więcej:

Stalka +8 3x abs 15 hp magia.

300kk - na broń ;)

Bizuteria na 54 itp z abs.

Po wygraniu daje eq lub po prostu daje passy do konta.

Po wygraniu napiszesz ci na pw moje gg i tam ustawlimy wszystko.

Jeżeli będzie dużo osób brało osób będzie dużo takich konkursów ponieważ mam dużo eq na wszystkich serverach. Nie jestem oszustem !!! Eq daje na 100%. Nie ma innej opcji ;)).Następnym razem będzie proo eq na Eruris na 180-235 lv więc zapraszam !

Link do konkursu na yt: