Fullmetal alchemist

Podyskutujmy tu trochę o Fulmetal alchemiście,

Mój ulubiony Anime i manga (chodź jeszcze całej nie przeczytałem)

Odcinki 51 + 1 pełnometrażówka. Który odcinek wam się najbardziej podobał, jaka jest wasza ulubiona postać, może podoba wam się któraś gra?

Ulubionego odcinka nie mam

Ulubiona postać: Lust - czemu zginęła BUUUUUUU :(

W gry nie gram bo są w systemie amerykańskim NTSC a ja mam Europejską konsolę (PAL)

Jak sądzicie czy wyjdzie druga seria?

Wyjdzie.... z tego o widziałem nie tylko Polski rynek "zapchała" komiksami i odcinkami (szkoda że nie ma lektora tylko napisy :mrgreen: )

swietne anime a oczywiscie Ed jest fullwypasistym bohaterem ze sie tak wyraze:Dwszystkie odcinki cool tylko pelnometrazowka troche dretwa hehe no ale nic anime godne uznania

pozdrawiam

Sam niedawno zainteresowałem się tym anime, obejrzałem około 7 odcinków i muszę przyznać, że to najlepsze anime jakie widziałem. Oryginalne, wciągające i zaskakujące. Gdy obejrzę wszystkie odcinki zabiorę się za film pełnometrażowy. Póki co nie zdradzajcie mi elementów fabuły ;)

Też uwielbiam te anime obejrzałem wszystkie odcinki plus pełnometrażówke i mam 2 tomy.

Ulubiona postać Scar i Ed.

Ja oglądnołem wszystkie odcinki ale najbardziej mi sie podobała kinuwka. I wole to bez na pisów oglądać bo dzięki temu przy okazji japońskiego się trochę nauczyłem :-)

Bez napisów? Tzn. jak? Czysty japoński? I zrozumiałeś o co chodzi? :>

Z napisami.

Podyskutujmy tu trochę o Fulmetal alchemiście,

Mój ulubiony Anime i manga (chodź jeszcze całej nie przeczytałem)

Odcinki 51 + 1 pełnometrażówka. Który odcinek wam się najbardziej podobał, jaka jest wasza ulubiona postać, może podoba wam się któraś gra?

Ulubionego odcinka nie mam

Ulubiona postać: Lust - czemu zginęła BUUUUUUU :(

W gry nie gram bo są w systemie amerykańskim NTSC a ja mam Europejską konsolę (PAL)