Furby HELP

Otóż siostra dostała nowego Furby'ego (Jego Osobowość) i problem jest taki, że chciałem się nim pobawić i zacząłem go obracać i ciągać za ogon, teraz jest on mega zły :/

beka, pierdzi, obraża się. I jak zresetować furby'ego? Wyjąc baterie poczekać jakiś czas i reset? Z bateriami reset? Wyjąć baterie i reset?

PS: Jest to fioletowy furby

Podobno te furby mają jakiś przysick resetu. (Gugle tak powiedziało.) Jak to nie zadziała to zacznij mu grozić śmiercią.

1. Wejdź na YouTube.com.

2. Wyszukaj "furby reset".

3. Obejrzyj jeden z filmików.

4. Zrób to co na filmiku.

5. ???????

6. Profit.

Podobno te furby mają jakiś przysick resetu. (Gugle tak powiedziało.) Jak to nie zadziała to zacznij mu grozić śmiercią.

LOL ale sytuacja!

Poszukałem trochę i znalazłem słownik furbyjskiego!

Powiedział mu, zmień się albo obleję cie wodą! Po kilku skeundach było miły. HUEHUEHEUEHUEHEUEHEUE

1368313148_by_Jezuita_inner.gif

Tak się czułem po tej sytuacj

Cześć

Mam problem bo mój Furby stał się nie znośny:( Resetowanie ( odświeżanie ) obok baterii nic nie daje:( Proszę o pomoc jak przywrócić moja zabawkę do miłego zachowania;)

Pozdrawiam

No poważnie takie pierdoły w sprzęcie komputerowym gj za rozum co niektórych ;).

Otóż siostra dostała nowego Furby'ego (Jego Osobowość) i problem jest taki, że chciałem się nim pobawić i zacząłem go obracać i ciągać za ogon, teraz jest on mega zły :/

beka, pierdzi, obraża się. I jak zresetować furby'ego? Wyjąc baterie poczekać jakiś czas i reset? Z bateriami reset? Wyjąć baterie i reset?

PS: Jest to fioletowy furby