Futurystyczne MMORPG

Witam Jestem nowy na forum i prosze mnie nie besztac jesli juz było użyłem opcji szukaj i nie przyniosło efektów, użyłem google.com i tez nici....

a chciałbym znac odpowiedz na pytanie czy istnieje MMORPG w stylu fallout tactics (nie wiem cyz ktoś może grał?) mam na mysli gre w futurystycznym wydaniu czyli nie na miecze i łuki jeżdząc na koniach tlyko raczej gre na duże spluwy przemieszcając sie nowoczesnych maszynach?

Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi

JA znam Anarchy online. Mi się ta gra nie podoba, ale mniej więcej jest tam to co opisałeś.

dzieki za pierwsza odpowiedz czekam na kolejne a w miedzy czasie zobacze ta gre

Fallout to z tego co pamiętam gra postapokaliptyczna, nie futurystyczna. Jeśli chodzi Ci o science-fiction to bardzo rozbudowane z tego co wiem jest właśnie Anarchy Online (nie grałem, ale kolega się tym wręcz zachwyca) i Project Entropia (bardzo fajnie zrealizowana ekonomia, przestałem grać bo sprzęt mi na to nie pozwalał; no i ma dość spory i rozbudowany świat).

Czlowieku RF Online :D sa tam klasy z mieczami i z lukami ale sa klasy z DUZYMI Giwerami :D i co leprze sa tak zwane Mechy :D wiec w sam raz cos dla futurystow. A na dodatek jedna rasa to roboty :D. Swietna gra w sumie z MMO tylko ona mnie wciagnela po dlugim siekaniu w Lineage2 :D reszta jakos nie ma tego "czegos". Co leprze jest tam tak zwana wojna ras :D i nie musisz sie bac ze kogos PKujesz poprostu mozesz to robic :D Gra jest naprawde za***ista. Jest jeszcze jedna gra gdzie masz do dyspozycji swoje party(czyli druzyne)jak w Fallout i uzywa sie broni ale to bardziej gra osadzona tak w wieku 17 jak juz byly takie strzelby prochowe ale tez dobre. Sword Of The New World. Poszukaj :D Obie gry sa fajne :D

oglądałem strone RF i powiem ze to jest wlasnie to czego szukalem tylko jest problem .... gra 130zł + miesięczny abonament :/ zobacze jeszcze pozostałe wspomniane gry

RF było płatne, ale teraz jest darmowe. Nie musisz nic płacić :-) . Chyba se to ściągne. :-P

RF jest bezplatne :D wiec nie wiem jakim cudem widziales ze niby 130zl :D

sory mala pomylka chodzilo mi o Tabula Rasa zyli TR a nie RF :P moj błąd wlasnie TR jest idealem ktory niestety jest płatny :/

A moim zdaniem gra postapokaliptyczna jest podkategorią gier futurystycznych (to i to dzieje się w przyszłości)

no jak by to nie nazwac nie udalo mi sie trafic na żadną darmową wersje czegos takiego.... no gdyby chociaż bez abonamentu było :/

Ogólnie to tu jest chyba luka na rynku praktycznie nie ma czystych scifi morpgów i jak się jakiś pokaże to darmowy raczej nie będzie :-(

Ostatnio czytalem ze prawdopodobnie od kwietnia z racji malej popularnosci(zaledwie 20tysiecy kont) rozwazane jest otwarcie serverow do Star Trek Online. Rozwazane tez jest zamkniecie gry ale kto ich tam wie:)

Witam Jestem nowy na forum i prosze mnie nie besztac jesli juz było użyłem opcji szukaj i nie przyniosło efektów, użyłem google.com i tez nici....

a chciałbym znac odpowiedz na pytanie czy istnieje MMORPG w stylu fallout tactics (nie wiem cyz ktoś może grał?) mam na mysli gre w futurystycznym wydaniu czyli nie na miecze i łuki jeżdząc na koniach tlyko raczej gre na duże spluwy przemieszcając sie nowoczesnych maszynach?

Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi