G2a vat

Witam, czy na G2A wymagane jest kupowanie z VAT 23% czy mogę wybrać inne bez żadnego zagrożenia?

VAT opłaca sprzedawca a nie klient, jak zaznaczysz tam 0% to nie trój problem tylko sprzedawcy.

Ale jakoś nigdy nie słyszałem żeby ktoś miał problemy za niepłacenie vatu na g2a.

Milicja Ci na chatę nie wbije więc spokojnie możesz brać z 0%, no chyba, że kody kupujesz w ilościach hurtowych ; )

Ok, wielkie dzięki!

goo.gl/pRNK8ocontent_copy
			<div style="color:#ffffff;">
				Copy short URL
			</div>
		</td>
	</tr></tbody></table><p>

A po co kombinować i ściemniać jak tutaj nie pytają w ogóle o miejsce?

,,Swoją drogą, to nie ładnie Panie Rożek, że chciał Pan oszukać urząd podatkowy'' ;)

Może asortyment trochę mniejszy ale przynajmniej spokój, że nikogo nie robisz w konia, a ceny w sumie podobne, wiadomo raz trochę niżej raz trochę wyżej.

Nie ukrywam, ze powyzej podaje ref-linka. Ja pomagam Tobie, Ty mi, ale jesli nie chcesz - nie musisz. Jezeli usuniesz koncowke z adresu nic z tego nie bede mial (Ty tez nic nie zyskasz :D ). Licze tylko na Wasza uczciwosc, w koncu troche dzieki temu oszczedzacie ;)

@skaner A po co kombinowac jak mozna podac swoejgo refilnka pod przykrywka "pomocnego" ? Oczywiscie nawet o tym nie wspominajac :)

Osobiscie polecam ta stronke http://www.cdkeys.com/ kupielm sporo gier nigdy nie mialem problemu :) Nie trzeba sie bawic w zadne vaty + protection ( jak to ma kinguin i g2a )

p.s warto zmieniac w tym shopie walute i sprawdzac jak wychodzi w przeliczeniu np Tekken7 ktorego ostatnio zakupilem na pln 160 zl , po przelaczenu na euro zaplacilem 144 :)

Witam, czy na G2A wymagane jest kupowanie z VAT 23% czy mogę wybrać inne bez żadnego zagrożenia?