Galactic Warfare

Słyszeliście o tym?

Galactic Warfare to modyfikacja do znanego i lubianego CoDa4, dzięki której przeniesiesz się prosto na pola bitwy znane ze świata Star Wars.

Movie:

Zaprawdę powiadam wam, ten mod ocieka zajebistością, problem z tym że nie znam serwerów na których toczy się regularna gra. Olać to, chcę zagrać z wami! Jeżeli masz CoDa4 i jesteś zainteresowany testowaniem tego moda, pisz tutaj, razem z trybem gry który najbardziej ci odpowiada.

Aha, w modzie nie można na razie tworzyć własnych klas, jest ich osiem, po cztery dla rebelii i imperium. Jest jedna oficjalna mapka (choć w drodze są dwie następne) i kilka fanowskich, nie ustępujących zbytnio grywalnością.

Filmik wyglada raczej slabo. To ciagle CoD4, ale z innymi teksturami. Jestem na nie!:F

Pewno, zrobienie koło stu modeli, kilkunastu animacji i skryptów to robota na dwa wieczory.

A czy ja mowie, ze tak jest? Dla mnie to ciagle CoD4 (slaba gra, ale z innymi modelami. Masz taka sama rozgrywke, ale wyglada jak star wars. Szkoda czasu :P

Nie wiem jak Wam. Ale dla mnie to wygląda trochę dziwnie... Nie chodzi o grafikę... Ale tak jakoś mi ta gierka nie pasuje. Może komuś się spodoba, ale nie mi ;).

Dzz zaraz się na ciebie rzuci milion fanboyow/wyznawców cod-a.

Już o tym pisałem jakiś czas temu ;)

Słyszeliście o tym?

Galactic Warfare to modyfikacja do znanego i lubianego CoDa4, dzięki której przeniesiesz się prosto na pola bitwy znane ze świata Star Wars.

Movie:

Zaprawdę powiadam wam, ten mod ocieka zajebistością, problem z tym że nie znam serwerów na których toczy się regularna gra. Olać to, chcę zagrać z wami! Jeżeli masz CoDa4 i jesteś zainteresowany testowaniem tego moda, pisz tutaj, razem z trybem gry który najbardziej ci odpowiada.

Aha, w modzie nie można na razie tworzyć własnych klas, jest ich osiem, po cztery dla rebelii i imperium. Jest jedna oficjalna mapka (choć w drodze są dwie następne) i kilka fanowskich, nie ustępujących zbytnio grywalnością.