Witam. Mam pytanie dotyczące telefonu samsung galaxy note 3 n9005. Mianowicie chcę sobie ściągnąć The Walking Dead Season One i tu pojawia się problem. Do jakiej kategorii ten telefon się zalicza: Adreno Devices, Tegra Devices, Mali Devices, Power VR Devices czy jeszcze jakiejś innej?
Galaxy Note 3 devices
Wydaje mi się, że Adreno, ponieważ jego karta graficzna to Adreno 330 bodajże.
Tez mi się tak właśnie wydaje, ściągnąłem pełną wersję na adreno z internetu bo z Google play jest tylko 1 epizod darmowy a cały pakiet za niecałe 46 zł i nici z tego, pisze że aplikacja została zatrzymana. Dodam jeszcze, że z Google play działa bez zarzutu.
Witam speed, jeśli masz jakiś problem z telefonem polecam forum ipmart, oczywiście polską witrynę by było Ci łatwiej się dogadać, nie chce podawać linku by nie robić reklamy, ale sam z niej korzystam od ponad 4 lat i jestem z niej zadowolony. Znajdziesz tam właśnie walking dead z wszystkimi aktualizacjami. Tak więc jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej bądź jak zaradzić aby aplikacja się sama nie wstrzymywała opisz to tam na pewno ktoś z większym doświadczeniem Ci pomoże. Taka moja rada.
Dzięki za stronkę!
Witam. Mam pytanie dotyczące telefonu samsung galaxy note 3 n9005. Mianowicie chcę sobie ściągnąć The Walking Dead Season One i tu pojawia się problem. Do jakiej kategorii ten telefon się zalicza: Adreno Devices, Tegra Devices, Mali Devices, Power VR Devices czy jeszcze jakiejś innej?