Galaxy Note 3 devices

Witam. Mam pytanie dotyczące telefonu samsung galaxy note 3 n9005. Mianowicie chcę sobie ściągnąć The Walking Dead Season One i tu pojawia się problem. Do jakiej kategorii ten telefon się zalicza: Adreno Devices, Tegra Devices, Mali Devices, Power VR Devices czy jeszcze jakiejś innej?

Wydaje mi się, że Adreno, ponieważ jego karta graficzna to Adreno 330 bodajże.

Tez mi się tak właśnie wydaje, ściągnąłem pełną wersję na adreno z internetu bo z Google play jest tylko 1 epizod darmowy a cały pakiet za niecałe 46 zł i nici z tego, pisze że aplikacja została zatrzymana. Dodam jeszcze, że z Google play działa bez zarzutu.

Witam speed, jeśli masz jakiś problem z telefonem polecam forum ipmart, oczywiście polską witrynę by było Ci łatwiej się dogadać, nie chce podawać linku by nie robić reklamy, ale sam z niej korzystam od ponad 4 lat i jestem z niej zadowolony. Znajdziesz tam właśnie walking dead z wszystkimi aktualizacjami. Tak więc jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej bądź jak zaradzić aby aplikacja się sama nie wstrzymywała opisz to tam na pewno ktoś z większym doświadczeniem Ci pomoże. Taka moja rada.

Dzięki za stronkę! :)

Witam. Mam pytanie dotyczące telefonu samsung galaxy note 3 n9005. Mianowicie chcę sobie ściągnąć The Walking Dead Season One i tu pojawia się problem. Do jakiej kategorii ten telefon się zalicza: Adreno Devices, Tegra Devices, Mali Devices, Power VR Devices czy jeszcze jakiejś innej?