Galaxy S5 - Pytanko!

Witam :)

Od jakiegoś czasu posiadam wyżej wymieniony telefon i mam do was pytanko. Czy posiadając blokadę telefonu poprzez narysowanie tego znaczka da się jakoś szybciej zmieniać muzykę niż odblokowanie telefonu poprzez narysowanie znaczka i zmienienie nutki ? Skrót klawiszowy albo odtwarzacz na ekranie blokowania ?

Z góry dzięki :)

Z tego co wiem, to niektóre odtwarzacze jak poweramp oferują taką opcję pod postacią dodatkowego ekranu blokady, a wygląda to mniej wiecej tak: blokada ekranu od poweram czyli prawie pelny dostęp do sterowania nutkami - po jej odblokowaniu pojawia się własciwa blokada już samsungowa :)

Z tego co wiem, to niektóre odtwarzacze jak poweramp oferują taką opcję pod postacią dodatkowego ekranu blokady, a wygląda to mniej wiecej tak: blokada ekranu od poweram czyli prawie pelny dostęp do sterowania nutkami - po jej odblokowaniu pojawia się własciwa blokada już samsungowa

Wiec tak bez pobierania niczego się nie da tak ?

Właści się powinno dać, bo stockowy odtwarzacz muzy z na moim samsung galaxy trend plus coś takiego udostępnia, poszukaj może też coś takiego będzie :)

Niektóre aplikacje dodają widok odtwarzacza obok ekranu odblokowania. Sprawdź w już zainstalowanym odtwarzaczu, czy ma taką możliwość, na moim S4 to działa

Witam :)

Od jakiegoś czasu posiadam wyżej wymieniony telefon i mam do was pytanko. Czy posiadając blokadę telefonu poprzez narysowanie tego znaczka da się jakoś szybciej zmieniać muzykę niż odblokowanie telefonu poprzez narysowanie znaczka i zmienienie nutki ? Skrót klawiszowy albo odtwarzacz na ekranie blokowania ?

Z góry dzięki :)