Galaxy S8+ a okulary VR

Wiem że to nie temat pc ale chciałbym zapytać bo może ktoś ma lub siedzi w temacie ;d

Mianowicie rozchodzi się o okulary VR do Samsunga Galaxy S8 plus , wiem że pasuje do niego model VR 3 ale może ktoś wie czy są jakieś inne (tańsze) ew.starsze modele do których ten klocek sie zmieści / zatrybi

Nim zaczniesz się interesować aplikacjami VR zobacz ile ich jest na androidzie i co sobą reprezentują i czy warto wydawać na to kase. Aaaa i jak wyglądają :P. Powiem tyle.... Bez sensu :)

no ja VR bawiłem się jedynie na PS 4 (nie wiem jak one się tam nazywają) ale skoro tak mówisz ;/

Mam google do swojego telefonu i powiem kolokwialnie ssaja -.- apki sa brzydkie nie mowiac o plynnosci w koncu to tylko telefon.
Gry na pc tez nie sa jakies warte tylu pieniedzy

By rozwinąć tą technologię potrzeba mocniejszych telefonów. No i powinni dawać to za free :). Aplikacje działają słabo, a tel się grzeje tak mocno ze bateria leci szybko w dół.

Wiem że to nie temat pc ale chciałbym zapytać bo może ktoś ma lub siedzi w temacie ;d

Mianowicie rozchodzi się o okulary VR do Samsunga Galaxy S8 plus , wiem że pasuje do niego model VR 3 ale może ktoś wie czy są jakieś inne (tańsze) ew.starsze modele do których ten klocek sie zmieści / zatrybi