Galeria Ayu

Witam w mojej galerii. Grafiką komputerową zajmuje się już od kilku lat, zapraszam do oceniania :)

Na początek może Redesign UI Pokemon-GO

</blockquote><p>

</p><p style="text-align:center;">

</p>

Znacznie fajniej to wygląda niż oryginał :)

Według mnie oryginał jest zbyt cukierkowy, dziecinny. Rozumiem, że twórcy chcieli nawiązać do tematyki i charakteru Pokemonów, wzorując się również na konsolowych produkcjach tego tytułu, ale mi jakoś nie przypadł do gustu. Ogólnie jestem miłośniczka ciemnych designów, zawsze zwracam na to uwagę w grach. Jak ma jasny interfejs, to z góry rezygnuje. Męczy mi to oczy :D

Dlatego też taki pomysł na redesign UI Pkm-GO, chociaż niestety jest to tylko fanowski projekt.

Dziękuje za opinię :)

CIekawie wygląda, ale przy mocnym słońcu takie czarne UI będzie mało czytelne. Przydałaby się wersja w jaśniejszych barwach.

Przy dużym słońcu to nawet nie widać nic na aktualnej, oryginalnej wersji :) To akurat nie ma znaczenia, jaka jest kolorystyka interfejsu, jeśli w grę wchodzi duże osłonecznienie i dzisiejsze ekrany telefonów.

Najnowsze telefony, te z wyższej półki, mają dobrą widoczność przy mocniejszym słońcu. Jak są jaśniejsze barwy, to ja u siebie nie mam z tym problemu ;p

To co najważniejsze, czyli teksty, buttony i interakcja jest jasna, więc naprawdę nie widzę problemu. Nie od wczoraj robię aplikacje :) Ważne, by interakcja była widoczna, czyli kontrastowała z innymi elementami (np z tłem).

Jeszcze jeden projekt, rówiez o tematyce Pokemon-GO.

</blockquote><p>

Witam w mojej galerii. Grafiką komputerową zajmuje się już od kilku lat, zapraszam do oceniania :)

Na początek może Redesign UI Pokemon-GO

</blockquote><p>

</p><p style="text-align:center;">

</p>