Witam, zakładam ten temat, żeby "pochwalić" się swoimi pracami i mieć miejsce, gdzie mogę je przechowywać i szybko znaleźć w razie czego (Jakbym je stracił czy coś ^^). Nie uważam się za jakiegoś dobrego grafika, więc prosiłbym o darowanie sobie złośliwych komentarzy. Zapraszam jednak do oceny, uzasadnionej krytyki, komentowania itp. itd. Rady zawsze mile widziane. Oczywiście traktuje to bardziej jako zabawę, nie wiąże z tym jakichś wielkich nadziei. Jeżeli ktoś chciałby, żebym wykreował coś dla niego to można tu składać prośby (Wiem, że jest od tego osobny temat, ale tutaj widać jaki mam styl, więc mogę popracować nad grafikami dla kogoś), w końcu to zawsze jakieś ćwiczenie. Wzór prośby:
Tematyka: [Tytuł gry/filmu/komiksu itp.]
Postać: [Postać]
Napis: [Tekst na grafice]
Typ grafiki: [Avatar/Sygnaturka/Tapeta itp.]
Rozmiary: [np. 150x150 w przypadku avataru]
Kolorystyka: [Jasna/Ciemna, ewentualnie ktoś będzie chciał ustaloną z góry kolorystykę jak Czerwona/Niebieska]
Nie obiecuję, że wszystkie prośby będę w stanie spełnić, ale postaram się w miarę możliwości.
PRACE:
Tapeta Sakra Devanam (Elsword) robiona dla znajomego, który mnie o to poprosił:
Avatar dla tego samego kolegi (Podobny do tapety, bo najpierw powstał on, a później dostałem prośbę o tapetę na podstawie tego avataru):
Mój avatar Infinity Sword'a (Elsword):
Sygnaturka do zestawu, obie prace widnieją na moim profilu: ^^
Avatar Rune Slayer'a (Elsword) dla innego znajomego:
Praca przy której opanowywałem robienie animacji w Photoshopie o.o Chodziło głównie o animacje, więc sama w sobie jest banalna i nudna, ale gify się nauczyło robić: xD
Życzę wszystkim miłego dnia. ^^
PS. Oczywiście avatary i sygnaturki nie są do użytku publicznego, jednakże jeżeli jakaś tapeta się komuś spodoba i będzie chciał jej użyć, to nie widzę żadnego problemu Proszę tylko o nie udostępnianie ich w innych miejscach bez mojej zgody~~