GamePlay 21lvl Akt 2

Witam chciałbym was zaprosić na film który przedstawia nam świat PoE w drugim akcie. Troszkę mi nie wyszedł gameplay z mojej strony gdyż padłem 2 razy ale to nic przynajmniej nie jest wycinane to co mi się nie udaje. Zapraszam do filmu i do subskrypcji oraz łapek w górę dzięki i jeszcze raz zapraszam.

Oj tam, oj tam. Co tam 2 dedy xd.

Filmik jak najbardziej udany.

BTW. Moje konto xd

niski lvl i low eq... od 15 same rary powinny byc... tyle alchemy i chance powinienes uzbieras na set... moze etz gameplay wstawie z 35 lvl

alchemy i chance uzywac przed 50lvlem? prosze cie...

2x padles postacia (na 21 lvlu w ciagu 15 min) full str? powodzenia na dalszych etapach gry

oj tam wujku wypadnie ci rare i masz 2-4 alch do pszodu a chance do 35 nazbieralem 21 xD wystarczy dobrze w vendorze recepty skladac

ba w sumie nie ma czym sie chwalic bo to filmik z narmala a nie z HC league

Ogolnie ladnie ci poszlo ;]

Btw. Mam do wymiany konto aion veteran+7dni gold packa na klucz do POE

gg : 5126074

Nagrywałem na żywo więc nie chciałem już usuwać z filmu swoich porażek aczykolwiek taka forma mi się podoba. Co nas nie zabije to nas wzmocni więc tylko mnie to podbudowuje takie padanie:P

"2x padles postacia (na 21 lvlu w ciagu 15 min) full str? powodzenia na dalszych etapach gry"

-> II Akt daję sążny wycisk praktycznie każdej klasie, zwłaszcza w zwarciu, gdzie masz do dyspozycji hordy przeciwników, którzy specjalizują się w uprzykrzaniu życia wojownikom. Druga sprawa, ta postać jest goła pod względem ekwipunku,umiejętności pasywnych oraz aktywnych.

Najbardziej bolą niemagiczne pierścienie/rękawice/buty/amulet, ciężko mi uwierzyć że nie masz kamieni transmutacji do ulepszania sprzętu. I jak krowie na rowie, Lightning Strike to podstawa.

W diabły z alchemicznymi i szansy... Jak nie masz sprzętu => Jesteś w ... więc lepiej nie mieć kamieni, a mieć sprzęt, bo szybciej dojdziesz do tego poziomu, w którym sam będziesz mógł zbierać jeszcze lepsze rzeczy.

Czyli podsumowując, nie jest źle, ale przydałoby ci się parę usprawnień (ale pewnie o tym wiesz) :

Molten Shell -> Pancerz zawsze się przyda

Lightning Strike -> Nie jest świetny ale z daleka daję radę

Phase Run -> Nawet na pierwszym poziomie +50% Obrażeń to coś

Rejuvenation Totem -> Przynęta lub całkiem skuteczne leczenie

Vitality -> Przyspieszenie leczenia za cenę 35% Many (bez Blood Magic w sam raz)

+Pasywy do szybkości ataku,HP,Regen...

Oczywistych rzeczy nie będe mówił...

chyba jednak nie, i wcale nie jest sie w d*pie az do 4 poziomu lub malestorma

po prostu nie mozna isc jak debil i ciupac tylko jednym przyciskiem

szkoda rare orbow przed 50stym wydawac

z buildem postaci to jest straszny kłopot ostatnio widziałem Dualist z łukiem i tak wymiatał że masakra byłem zaskoczony. Ciężko jest mi tą postacią ogarnąć build chciałem iść w armor i w hp ale jakoś to mnie nie przekonało teraz gram takim buildem jak widzicie i nie jest źle tylko ten akt jest dość trudny moim zdaniem samemu ciężko go solo przejść. Mam jeszcze 3 potacie na 20+lvl witch i shadow ale one to już w ogóle są słabe jak dla mnie albo też jeszcze nie obczaiłem buildu. Ale ogólnie gra jest niesamowita niebo lepsze od Diablo 3

tak jak mowilem jest trudno, bo lecisz i tylko ciupiesz, bez taktyki. wlasnie build na armora jest tak popularny bo pozwala na robienie czegos takiego.

na maelstormie i tak lipa 1 hit = pol hp xD

W tej grze ogarnąć build to jest już wyczyn ale dopiero się uczę. Może kiedyś to ogarniemy ale trzeba dużo czasu i eksperymentować.

ogarnieMY? masz rozdwojoną jazn?

do tego latwo zlozyc dobra postac, trudno zlozyc wybitnego builda, a jeszcze trudniej zrobic builda ktorego wykorzysta sie w 100%;dostosowanego do wlasnych potrzeb, bo trzeba miec mozg, ktorego wiekszosc graczy nie ma i robią buildy polecane przez innych graczy

jakos moj pierwszy build, sprawdził się doskonale, jednym problemem był maelstorm bo musiałem robixc go znacznie wolniej niz cold witch z 50 truposzami, ale to akurat była niedoróbka ze strony tworców, maelstorm zostal zrobiony "na chama": byle zeby przytrzymac graczy i dac im zajecie

a co najlepsze, nie korzystałem z zadnego innego buildu, w ogole nawet sie innych graczy nie pytałem, wiec jak widzisz nie ma tu nic do ogarniania oprocz "musku", bo dla graczy z tymze drzewko jest dosc intuicyjne

"chyba jednak nie, i wcale nie jest sie w d*pie az do 4 poziomu lub malestorma

po prostu nie mozna isc jak debil i ciupac tylko jednym przyciskiem"

-> Kamienie znajdziesz/kupisz (fusingi/jewelery też są w cenie) , sprzęt nie leży za każdym rogiem. Nawet nie ciupiąc jak debil jednym przyciskiem, pewni przeciwnicy poprostu wbijają w ziemię, jeśli ma się zbyt wolny atak/mało życia/jest się mrożonką (przykład z atakiem na wideo). Piramidka to horror dla wojownika, jeden błąd i jesteś zamrożony (nie żeby robiło różnice na tym poziomie), a niektóre elitki mogą cię z blow'upować (chociaż to rzeczywiście bardziej z głupoty) xD

"tak jak mowilem jest trudno, bo lecisz i tylko ciupiesz, bez taktyki. wlasnie build na armora jest tak popularny bo pozwala na robienie czegos takiego.

na maelstormie i tak lipa 1 hit = pol hp xD"

Duelist/Łowczyni -> Pancerz Dex + Iron Reflexes => Większy armor niż jakikolwiek Marauder, trochę mniej życia, ale to nic.

Wiedźma/Templariusz ->Chaos Inooculation i tak daję ogólnie większą ilość punktów życia niż Maruderowi z dobrym sprzętem (choć regeneracja jest gorsza)

Generalnie Marauder jest chyba najgorszą klasą jeśli tak by na to patrzeć. Na gwałt potrzebuje Resolute Technique żeby w jakikolwiek sposób działać (brak zręczności -> brak trafień -> brak obrażeń) i z czasem Blood Magic (jeśli zrezygnujemy z Aur), ale to jest dość ryzykowna wymiana. Przy dobrym użyciu Enduring Cry i Immortal Call można latać jak debil przez chwilę, ale tylko na bardzo krótką chwilę... Można też jak w innych sytuacjach poprostu używać umiejętności z innych domen, ale trzeba mieć przedmioty do +Int/Dex.

"jakos moj pierwszy build, sprawdził się doskonale, jednym problemem był maelstorm bo musiałem robixc go znacznie wolniej niz cold witch z 50 truposzami,"

-> Mag? Jakoś nie ma problemu by coś zdziałać gdy zawsze można atakować z dystansu.... chociaż nie zmienia faktu ,że łatwo nie jest. Wojownik to nie to samo.

Ale co ty w ogole napisales cytujac mnie, zadnego odniesienia nie ma.

Ja nawet marauderem nie gram, tylko duelem.

Zastanawiam sie jak budowałeś maraudera, bo dajac mu regen i topory da się zrobić tak naprawde zdrowo posrany survival (nie wiem jak ty go budowałeś że lowczyni wyszla ci i "troche" mniejszym hp), i dmg.

Ta postacia mozna po prostu leciec i ciupac, ew. malo hp to odbiegasz,

na zamrozenie warto miec "potka" albo pasywki ze zmniejszeniem czasu dzialania efektow specjalnych od zywilow (czy cos takiego), gdzie wtedy zamrozenie trwa mniej niz 0,5 sek.

z takim regenem, potami nie da sie praktycznie zlozyc

widziales "inwazje" witch na maelstormie kiedykolwiek?

teraz oczywiscie zmniejszono ilosc truposzy, ale i tak to najbardziej skuteczny build na farmienie.

Truposze tankuja piec dni i nocy, a ty po prostu sobie strzelasz, 0 szans zeby pasc

HisGhostInTheFoG jak tam idzie, kiedy kolejny filmik?

btw. ja juz 33;p

Filmik nie wiem nie mam czasu teraz na Path of Exile trochę zająłem się grą TERA online ponieważ wychodzi nowy patch co bardzo duzo zmienia tą grę o 180 stopni. Mam archera na 44lvl ale bez builda coś muszę w tym kierunku wykombinować i coś na pewno nagram i już z lektorem:p

Nie ma to jak nieme gameplaye.

Witam chciałbym was zaprosić na film który przedstawia nam świat PoE w drugim akcie. Troszkę mi nie wyszedł gameplay z mojej strony gdyż padłem 2 razy ale to nic przynajmniej nie jest wycinane to co mi się nie udaje. Zapraszam do filmu i do subskrypcji oraz łapek w górę dzięki i jeszcze raz zapraszam.