Gamescom 2014 skiny

Witam przedstawiam możliwy sposób na otrzymanie free Riot Kayle i Riot Warda.
Co trzeba zrobic?
1. Wchodzimy na http://gamescom.euw.leagueoflegends.com/?region=eune
2. Wpisujemy 1 z tych kodów dodając na koniec jedną literę:

cp3y7eg04x7mw52gvi60jj7cat9zv05iu27a8vbv7cui1s7j1dzk7k5iyL7n3su67yoibd7wny3wpyrit77gXMbZCII9vkzPt0b14Cm9UTwpdBLUGGedBBGxlnXEe7makh6P640K6RsIuBA1wkecHMq7gWWVFtUaBTxI5cdfaoTBFzbvENqW0BzzDddfKYesbMzfyrzoFXESLuBszsi16zjQ

3. Czekamy na skiny

Jeśli kod zadziała wyskoczy ci coś takiego:

Riot pisze że kody będą sami sprawdzać ale rok temu też tak pisało że gdy wpiszemy byle jaki kod to skinów nie dostaniemy a Riot Blitz'a i Arcade Hecarima mam cały czas także miejmy nadzieje że sposób działa.
Pozdrawiam

O i tu jeszcze takie info żeby ludzie sie nie sapali że nie mają jeszcze warda i skina:

Pierwsza partia skórek zostanie rozdana 31 sierpnia - dla najwcześniej zarejestrowanych. Jeśli zrealizujesz kod po tej dacie, otrzymasz skórki w drugim terminie - gdzieś w połowie września.

wkecHMq7gWWV z literką B zadziałał, nawet na serwer NA. Good job bro.

Thenkju wery macz :)

t0b14Cm9UTwp

dodaj B,b lub A,a mi zadziałało!

Miejmy nadzieje że szybko przyjdzie..

Pozdrowienia

Wklepane, ciekawe czy zadziała :)

Mi jedynie co piszę to "Wystąpił błąd dotyczący twojej prośby. Spróbuj ponownie. (E:X008)"

Zrobiony, nawet mi się nie podoba ten skin, ale skin to skin :D.

Mi jedynie co piszę to "Wystąpił błąd dotyczący twojej prośby. Spróbuj ponownie. (E:X008)"

Musisz wbić inny kod i próbować do skutku. Też tak miałem za 5 razem wbiło z inną literą i kodem.

wkecHMq7gWWVz został zrealizowany przeze mnie.

Działają na EUW?

Dobra ja użyłem

dBLUGGedBBGx + a

i zadziałało :)

Działają na EUW?

Działa na wszystkich serwerach

A ja kupilem Kayle a tu takie cos :P Ale chodziaz mam pewnosc ze bede mial a nie ze nie kupie i nie dostane xD

bMzfyrzoFXES z literką e

Cebule do boju XD

Kod aoTBFzbvENqW+q zużyty. Dzięki.

Kody nie dzialaja, na elitepvpers jest to samo i jest oficialne tam obwieszczenie od riotu ze to nie przejdzie. : (

Trzeba próbować kilka razy, mi dopiero za 7 razem weszło. Dzięki bardzo za info :)

Kody nie dzialaja, na elitepvpers jest to samo i jest oficialne tam obwieszczenie od riotu ze to nie przejdzie. : (

A nie rozumiesz tego że jak rok temu był Arcade Heca + Riot Blitz to pisali to samo a skórki dostałem, potem pisali że będą je odbierać a nie odebrali...

Dowód że mam skiny z 2013, żeby nie było:

LuBszsi16zjQ+c został użyty przezemnie.

Ciężko byłoby im sprawdzić, czy ten ktoś, kto użył kodu, kupił wejściówkę na gamescom i jest jej właścielem, czy nie, szczególnie jak setki ludzi w ten sposób robią...