Gaming - poszukiwania nowych dywizji

a5ao15.png

Dynasty Gaming Team stworzony został przez doświadczonych graczy odnoszących sukcesy na międzynarodowych arenach gier. Jesteśmy nową, prężnie rozwijającą się społecznością, która coraz bardziej przypomina to, co sobie wymarzyliśmy. Oczywiście pracy jeszcze wiele, jednak jesteśmy pozytywnie nastawieni, dzięki kolegom, których z dnia na dzień przybywa. Teraz, gdy pierwsza dywizja zaczyna żyć własnym tempem, postanowiliśmy poszerzyć swoje granice. Dlatego otwieramy rekrutacje dla nowej dywizji. Nie sprecyzowaliśmy, jaka ma to być gra. Jedynym szczegółem który stawiamy na pierwszym miejscu, to popularność i grywalność kolejnego tytułu.

Czego oczekujemy od przyszłej dywizji?

Przede wszystkim pełnoletności, dojrzałości oraz dostępności lidera. Jest to podstawa do stworzenia czegokolwiek. Kolejnym aspektem jest doświadczenie, nie szukamy osoby prowadzącej, która gra w coś dopiero od miesiąca. Musi ona mieć wysokie aspiracje jak i chęć samodoskonalenia.

Nie musi być to utworzony już klan, poszukujemy także ludzi chcących poprowadzić coś od początku, przez rekrutację do zajmowania topowych miejsc w swoim tytule.

Co oferujemy?

Na chwilę obecną nie jest tego wiele. Spowodowane jest to tym, iż nasza społeczność jest młoda, dlatego nie posiadamy bardzo zaawansowanego zaplecza. Jednak, zapewniamy przede wszystkim profesjonalne forum, bloga, serwer Teamspeak oraz społeczność przyjaźnie nastawionych ludzi, którzy chcą coś osiągnąć a przy tym dobrze się bawić.

W przyszłości będzie tego znacznie więcej, sponsoring wyjazdów na lany/turnieje, zjazdy co najmniej dwa razy do roku (być może też sponsorowane), własne koszulki/pamiątki, serwery gier, wiele więcej!

Jesteś zainteresowany współpracą?

Zapraszam do prowadzenia rozmów z Administracją naszej społeczności pod adresem email: dynastygamingteam@gmail.com.

Zapraszam również na nasze forum, które aktualnie pracuje jeszcze pod roboczą domeną od hostingu. W przeciągu kilku dni zmieni się to. Link

Pozdrawiam, Bumetro.

Witam, pomysł całkiem sympatyczny, myślę że nastawienie również. Chciałem zapoznać się z tym bardziej szczegółowo, niestety nie działa mi Wasze forum. Mały pytanie, jakie gry na chwilę obecną obejmujecie ?

Witam, pomysł całkiem sympatyczny, myślę że nastawienie również. Chciałem zapoznać się z tym bardziej szczegółowo, niestety nie działa mi Wasze forum. Mały pytanie, jakie gry na chwilę obecną obejmujecie ?

Forum powinno działać, cały czas jest aktywne, przed chwilą sprawdzałem - również nie ma z nim problemów.

Aktualnie posiadamy dywizję League of Legends a w niej ponad 30 członków. Dzieli się to na sekcje 4fun oraz ESL.

Awwww, jak LOL to ja podziękuję, zapewne średnia wieku też jest "ładna". Co do forum chyba coś u mnie nie tak, całe hekko.pl/ mi nie odpala.

Jestem bardzo zainteresowany dołączeniem do sekcji LoL [ESL] lecz mam jeden mały problem. Mam tylko 17 lat.

Jestem bardzo zainteresowany dołączeniem do sekcji LoL [ESL] lecz mam jeden mały problem. Mam tylko 17 lat.

Niestety wymagań wiekowych nie możemy zmniejszyć. Powodem jest uczestnictwo w różnego typu wyjazdach LAN. Dlatego legitymowanie się pełnoletnością jest podstawowym kryterium.

Jednak zawsze można dojść do składu 4fun, a po spełnieniu warunków przejść do ESL.

@Bumetro - Nie wiem co zrobiliście, ale dzisiaj działa mi wasze forum. (: Już zapoznaje się z Waszą ofertą lub szukam działu dot. propozycji składania ofert. :D

Sponsorujecie wyjazdy lanowe w chociaż 60%?

Koszulki?

Gadżety?

Sponsorzy?

Większe osiągnięcia?

Wiem że może troszkę za wcześnie, ale chcę wiedzieć ;]

Zapewne dla najlepszych i najstarszych weteranów gildii, więc prawdopodobnie jeśli się włączysz do życia DG to czeka Cię duża pracy zanim zaczniesz być sponsorowany. (:

Ok posiadam ekipę do gry TERA online(przypuszczając) i jest nas ok 30-40 może więcej osob to co chcecie nam zaoferować bo forum stronę to teraz każdy 16latek umie zrobić. I chcemy w tym kierunku się rozwijać no i przede wszystkim w jakiś tam sposób także zarabiać bo nic nie ma za darmo to co chcecie nam zaoferować od siebie?? Czym się wyróżniacie od innych Większych Gildi/klanów??Co macie wy czego nie mają oni??

@HisGhostInTheFoG - Teraz takie pytanie, znasz sponsorów na klany mmoRPG ? Ja NIE. Tylko i wyłącznie gry na skilla, czyli esportowe, do których mmoRPGi się nie zaliczają. Wystarczyło wejść AŻ na forum i trochę poczytać. (:

Odpowiadam na pytania. Przepraszam za zwłokę, nie liczyłem na takie zainteresowanie na tym forum.

@ CiasteczkowyPotwor

Forum działa cały czas każdemu, więc nie wiem w czym problem jest, że nie możesz wejść. Spróbuj jakoś przez google może lub inną przeglądarkę.

@Curenor

Sponsorujecie wyjazdy lanowe w chociaż 60%?Koszulki?Gadżety?Sponsorzy?Większe osiągnięcia?Wiem że może troszkę za wcześnie, ale chcę wiedzieć ;]

Wszystkie wyjazdy będą sponsorowane przez różne firmy, oczywiście na tą chwilę nikt z nami nie podpisze umowy, potrzeba do tego sukcesów. Lecz, w przyszłości jak najbardziej jest to naszym głównym celem. Nikt nie będzie jechać z nami na własny koszt.

Projekt koszulki już posiadamy, na chwilę obecną możliwy jest indywidualny zakup u jednego z naszych menadżerów. Nie jest to żadna firma w której można projektować koszulki poprzez stronę. Mamy własne źródło.

Sponsorzy tak jak powiedziałem, na razie nie szukamy.

Osiągnięcia - jak napisałem w reklamie naszego Gamingu, dopiero zaczynamy, więc niedługo wszystko się wyjaśni.

@HisGhostInTheFoG

Ok posiadam ekipę do gry TERA online(przypuszczając) i jest nas ok 30-40 może więcej osob to co chcecie nam zaoferować bo forum stronę to teraz każdy 16latek umie zrobić. I chcemy w tym kierunku się rozwijać no i przede wszystkim w jakiś tam sposób także zarabiać bo nic nie ma za darmo to co chcecie nam zaoferować od siebie?? Czym się wyróżniacie od innych Większych Gildi/klanów??Co macie wy czego nie mają oni??

Z tego co mi wiadomo, TERA online jeszcze nie wyszła, dlatego nie macie założonego klanu ani nawet nie zaczęliście grać. W chwili obecnej na różnego typu closed betach gra nie ma większego znaczenia. Jeżeli spotkałeś 16 latka, który potrafi operować w html, php, css, dodatkowo zna program Photoshop w stopniu bardziej zaawansowanym niż robienie prostych sygnaturek, wyda ponad 300 zł na licencję, 60 zł na hosting, 30 zł miesięcznie na własny serwer Teamspeak - To bardzo się cieszę, że jeszcze istnieje uzdolniona młodzież.

Jesteśmy Gamingiem, nie sponsorem, dlatego to, czy będziecie otrzymywać pieniądze zależy wyłącznie od Waszej gry. Bo nikt na świecie nie da Wam pieniędzy za to, że sobie po prostu gracie.

Co do tego co mamy do zaoferowania, w pierwszym poście już wszystko opisałem.

Proszę pamiętać, że jesteśmy poważnym Gamingiem, ludzie się starają by dojść do nas, nie odwrotnie.

-----------

Dodatkowo, dla wszystkich zainteresowanych profesjonalizmem naszym itp.

Aktualnie posiadamy dwóch menadżerów (tak, zawodowych), którzy będą zajmować się różnego typu meetingami, wyjazdami, sponsorami. Co do umowy z nimi, powstanie jak tylko zaczniemy brać udział w turniejach.

a5ao15.png

Dynasty Gaming Team stworzony został przez doświadczonych graczy odnoszących sukcesy na międzynarodowych arenach gier. Jesteśmy nową, prężnie rozwijającą się społecznością, która coraz bardziej przypomina to, co sobie wymarzyliśmy. Oczywiście pracy jeszcze wiele, jednak jesteśmy pozytywnie nastawieni, dzięki kolegom, których z dnia na dzień przybywa. Teraz, gdy pierwsza dywizja zaczyna żyć własnym tempem, postanowiliśmy poszerzyć swoje granice. Dlatego otwieramy rekrutacje dla nowej dywizji. Nie sprecyzowaliśmy, jaka ma to być gra. Jedynym szczegółem który stawiamy na pierwszym miejscu, to popularność i grywalność kolejnego tytułu.

Czego oczekujemy od przyszłej dywizji?

Przede wszystkim pełnoletności, dojrzałości oraz dostępności lidera. Jest to podstawa do stworzenia czegokolwiek. Kolejnym aspektem jest doświadczenie, nie szukamy osoby prowadzącej, która gra w coś dopiero od miesiąca. Musi ona mieć wysokie aspiracje jak i chęć samodoskonalenia.

Nie musi być to utworzony już klan, poszukujemy także ludzi chcących poprowadzić coś od początku, przez rekrutację do zajmowania topowych miejsc w swoim tytule.

Co oferujemy?

Na chwilę obecną nie jest tego wiele. Spowodowane jest to tym, iż nasza społeczność jest młoda, dlatego nie posiadamy bardzo zaawansowanego zaplecza. Jednak, zapewniamy przede wszystkim profesjonalne forum, bloga, serwer Teamspeak oraz społeczność przyjaźnie nastawionych ludzi, którzy chcą coś osiągnąć a przy tym dobrze się bawić.

W przyszłości będzie tego znacznie więcej, sponsoring wyjazdów na lany/turnieje, zjazdy co najmniej dwa razy do roku (być może też sponsorowane), własne koszulki/pamiątki, serwery gier, wiele więcej!

Jesteś zainteresowany współpracą?

Zapraszam do prowadzenia rozmów z Administracją naszej społeczności pod adresem email: dynastygamingteam@gmail.com.

Zapraszam również na nasze forum, które aktualnie pracuje jeszcze pod roboczą domeną od hostingu. W przeciągu kilku dni zmieni się to. Link

Pozdrawiam, Bumetro.