Przypadkiem sobie obejrzałem trailer (po obejrzeniu filmu w kinie, tak o), i jedna rzecz mnie wkur..ee wkurzyła..jak można tego nie zauważyć http://media.zenfs.com/en-US/blogs/movietalk/HBT-031339r-jpg_234512.jpg , najpierw konkurs, kto zauważy dostanie klucz do wildstara , dla ułatwienia chodzi o górną prawą część ekranu... dodam, że całkiem mi to zepsuło humor i zdanie o filmie i reżeserze..:/, ale i tak pójdę na 3 część z nadzieją, że to zmienią . Edit- kluczy do rozdania :1 lub 2 w zalezności od celności zgadnięcia
Gandalf z najnowszego filmu Hobbit
Coś tam wystaje, ale co to jest to nie wiem. Noga kamerzysty może xd
Coś jest ale zbyt małe, żeby stwierdzić co to ;/
podpowiedź nr2. obiekt jest duży i widoczny i tu musicie poczekać na podpowiedź nr.3 zwróciłem uwagę na niego bo jest zima
Guw... widać daj obraz w wysokiej rozdzielczości
na prawdę nie trzeba.. widać od razu..no chyba, że chcecie już podp. nr 3? jeżeli ktoś już teraz napisze, co i dlaczego przede wszystkim dlaczego ( btw. bardzo proste dlaczego, ale widzę, że tylko mi się to rzuca w oczy, ale może to dobrze?) , dostanie oba klucze:p)
Chodzi o to chropowate coś pod jego brodą?
@EDIT
Ewentualnie to, że światło jest zrobione do kitu.
Gandalf nosi szalik?
Chodziło o osobę wspinającą się po ścianie?
szalik-blisko
nie osoba, rzecz jak pisałem , dobra macie 3 skoro ktoś zgadł "szalik"
Podp. 3 obiekt jest zbyt oczywisty
Kapelusz
lub to coś zielonego na ścianie
Boosky ta kapelusz teraz tylko dlaczego i masz 2 klucze jak nie to jeden, a 2 dla tego kto powie dlaczego xD
nie stoi czubek tylko leży?
Ach lulz. Cień na kapeluszu od czubka.
żeby nie być zbyt oczywistym ani prosty powiem, że chodzi o dzianinę (słowo znalezione w słowniku synonimów) teraz od jakiego słowa to nie powiem, ale mam nadzieje ze wstecz znajdzie to samo:p
leżeć to se mógl kapelusze były rożne
podp., nr 5. ale nie w tych czasach
Chodzi o tkaninę z jakiej wykonany jest kapelusz?
materiał
no tak teraz jaki to materiał wam przypomina hehe, wiem, wredny jestem Boosky dostał klucz:) (chyba ;p)