Garnizony w Legionie

Hejo,

Zapewne wielu z was pamięta garnizony za czasów WoDa, ponoć można było się na nich ładnie wzbogacać. Jako, że niespecjalnie chce dawać kasę Bl$$rdowi to chcę kupować tokeny, a jak wiadomo trzeba do tego mieć golda. I zastanawiam się właśnie czy w Legionie garnizony nadal są opłacalne czy odeszły do lamusa? Teraz jest ten nowy system Class Halli który bazuje na tym samym.

Czy ktoś obeznany w temacie może mi udzielić info? Nie oczekuje zaraz, że z samych garnizonów będę wyciągać 70k na tokena, bo mam i inne sposoby na farmę golda, no ale wiecie - tym więcej tym lepiej, prawda? :)

Wprawdzie przestałam grać na globie krótko po wprowadzeniu legionowego pre-patcha, ale po nim w garnizonie już nie było żadnych misji dających golda.

Garnizony w WoDzie są już bezwartościowe, nie dają golda, class Order Hall w Legionie również go nie daje a jeśli już to mało, 100g na jeden/dwa dni

Obecnie największym zarobkiem są profesje

Co się stało że na WoWa masz ochotę ? przecież to wg. Cb zła gra jest a Blizzard to już w ogóle diabeł wcielony

Jak widać, gra nie jest zła, tylko jesteś chyba w jakimś amoku bo trzeba za nią płacić :)

Moim zdaniem jeśli chodzi o zarobek, to można coś jeszcze wykrzesać z garnioznów. Sam przez kupnem Legionu zarabiałem na garnizonie, a jak to już moja słodka tajemnica. Podpowiedz: TONY Garrison Resourses

Garnizony w WoDzie są już bezwartościowe, nie dają golda, class Order Hall w Legionie również go nie daje a jeśli już to mało, 100g na jeden/dwa dni

Obecnie największym zarobkiem są profesje

Co się stało że na WoWa masz ochotę ? przecież to wg. Cb zła gra jest a Blizzard to już w ogóle diabeł wcielony

Jak widać, gra nie jest zła, tylko jesteś chyba  w jakimś amoku bo trzeba za nią płacić 

Chłopak mnie zmusił jeśli tak bardzo cię interesuje ;D Ogólnie miałam w planach grać w TESO ale z niewiadomego mi powodu crashuje mi całą płytę główną i nie mam póki co pomysłu jak to naprawić. Zresztą chłopak i tak by mnie nie puścił bo potrzebuje dobrego healera na mythicy więc co zrobisz :)

Nie lubię płacić za coś co nie jest warte tej ceny i tyle. Możecie mówić co chcecie i mogę nawet grać na tym globalu, ale zawsze będę żałować wydane na niego pieniądze. To nie te czasy kiedy za WoWa można było sprzedać własną matkę ^^

Od wprowadzenia prepatcha Legionu garnizony praktycznie w ogóle nie dają golda (w ciągu miesiąca misja z goldem trafiła mi się tylko dwa razy). Ja osobiście zarabiam tylko i wyłącznie na matsach, farmie a następnie sprzedaje je na AH i w ten sposób można szybko i łatwo zarobić gold na token. W tydzień na oko powinnaś zebrać golda na token i to bez jakiegoś pośpiechu.

Hejo,

Zapewne wielu z was pamięta garnizony za czasów WoDa, ponoć można było się na nich ładnie wzbogacać. Jako, że niespecjalnie chce dawać kasę Bl$$rdowi to chcę kupować tokeny, a jak wiadomo trzeba do tego mieć golda. I zastanawiam się właśnie czy w Legionie garnizony nadal są opłacalne czy odeszły do lamusa? Teraz jest ten nowy system Class Halli który bazuje na tym samym.

Czy ktoś obeznany w temacie może mi udzielić info? Nie oczekuje zaraz, że z samych garnizonów będę wyciągać 70k na tokena, bo mam i inne sposoby na farmę golda, no ale wiecie - tym więcej tym lepiej, prawda? :)