Garry's Mod serwery

Ostatnio odkryłem magię tkwiącą w zabawie sieciowej z różnymi większymi modami w Garry's Modzie. Przewertowałem z 10 stron w google i połowa serwerów to NSy, 49% nie działa/0 graczy online. Tak więc temat kieruję głównie do starych wyjadaczy GModa. Znacie jakieś serwery z ciekawymi modyfikacjami? Jakie według was są najciekawsze modyfikacje do sprawdzenia? Znacie jakiś dobry serwer sandbox+wiremod z fajną społecznością (grać na SB bez fajnych ludzi to tak jak grać na singlu :/)? Serwer może być polski czy angielski, lecz jeśli proponujecie serwer RP lub TTT to najlepiej, gdyby był polski.

Czy wiesz co to jest CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM? Nie szukam pierwszego lepszego serwera, tylko serwerów na których pozostanę na dłużej. Dziękuje za bardzo potrzebny i jakże wiele wnoszący post :)

Znacie jakieś serwery z ciekawymi modyfikacjami? Jakie według was są najciekawsze modyfikacje do sprawdzenia? Znacie jakiś dobry serwer sandbox+wiremod z fajną społecznością (grać na SB bez fajnych ludzi to tak jak grać na singlu :/)?
Z twojego posty wnioskuje że poszukujesz Serwera Steam / sandbox+wiremod z fajną społecznością .

Tak więc na pewno jest tu wina w moich umiejętnościach pisania. Wyraźnie wypisane jest to, czego szukam. Po za tym z forum sieci serwerów jest różnie - na forum ogarnięcie bo mody ogarniają a na serwerze dzieciaki 10-12 lat drące się przez micro i strzelające do losowych osób (TTT) czy budujące wielkie genitalia (SB) bo admina serwer nie widział od tygodnia. Co do dyskusji czy odpowiedź na mało wnoszący post jest mało wnosząca to odpowiadam - tak, inaczej nie da się odpowiedzieć (ewentualnie mogę uciąć gadkę na 2 stron A4 dlaczego mało wnoszące posty się pojawiają, dlaczego ludzie to robią itp. ale czy to nie byłby w spam w najczystszej postaci?).

@up nie spinać się
Zobacz hide and seek i TTT (tu jest polski bardzo fajny serv lecz nie pamiętam nazwy jak znajdę to napiszę )

Ostatnio odkryłem magię tkwiącą w zabawie sieciowej z różnymi większymi modami w Garry's Modzie. Przewertowałem z 10 stron w google i połowa serwerów to NSy, 49% nie działa/0 graczy online. Tak więc temat kieruję głównie do starych wyjadaczy GModa. Znacie jakieś serwery z ciekawymi modyfikacjami? Jakie według was są najciekawsze modyfikacje do sprawdzenia? Znacie jakiś dobry serwer sandbox+wiremod z fajną społecznością (grać na SB bez fajnych ludzi to tak jak grać na singlu :/)? Serwer może być polski czy angielski, lecz jeśli proponujecie serwer RP lub TTT to najlepiej, gdyby był polski.