Garść info o cod: mw3

Czołem. Byłem w 99 koma 9 procent zdecydowany zakupić grę cod: mw3 (głównie chodzi o multi), lecz znajomy stwierdził że:

-gra dzieciarnia

-sporo haxów

-problemy z wyszukaniem gry/serwerów

Proszę graczy mw3 multi o wypowiedź co i jak, potwierdzenie/zaprzeczenie. (na steam 60k typa gra więc sam już nie wiem)

Jeszcze w CoD:MW dało się jakoś grać, miejsca na mapach nie dawały ci za dużej przewagi i Killstreaks nie były przesadzone.

Ale po co ktoś WYDAJE 100zl na gorsza grę? Nie ma nic lepszego w MW3 od MW! Chyba ze lubisz te Killstreake typu Juggernaut co mogli nazwać God Mode

Dla nowych map też raczej nie kopiłeś bo w CoD:MW są mody, mapy etc zrobione przez innych.

Dla lepszej grafy? Jaka tam lepsza grafa?! Tekstury w CoD:MW są chyba nawet lepsze od CoD:MW3 taka dobra grafika.

Niby nie gra dzieciarnia? Wystarczy wejść na Xboxa lub PS3 i usłyszysz 12 latków którzy nie pokażą nawet trochę kultury i co gorsze szacunku dla innych.

Jak lubisz ciasne mapki, placic za kazde DLC, dziwne klimaty z killstrikami i w sumie bardzo malo rozniace sie bronie to kupuj. Bo niby bronie maja statystyki. Ale prawda jest taka ze mozesz trzymac palec na spuście bez obaw ze rozrzut nie pozwoli ci trafic ;). Jak juz CoD to raczej CoD4 albo 2. Albo BFBC2 czy BF3.

A jesli chodzi o informacje. MW3 jest tym samym co MW2 z duza dawka jeszcze wiekszego "nic" :D.

W MW3 tylko co-op jest fajny, bo multi jest takie same jak w poprzedniczkach. Do multi polecam Ci BF3. Pozdrawiam Flew.

Nigdy nie miałem doczynienia z serią COD:MW ,wiec postanowiłem sobie kupić MW3 ,powiem tak: Spodziewałem się czegoś większego,fajniejszego,ale i tak nie jest zle. Oczywiście w BF3 fajniej mi się gra,ale to zupełnie inny styl rozgrywki.

Dzisiaj o 17 będę streamował MW3 :) Zapraszam do oglądania http://pl.twitch.tv/GrabaGra

Jeśli chodzi o multi to irytująca sprawa jest taka, że jest wiele broni, które po założeniu odpowiedniego weapon proficiency i dodatku to broń nie ma praktycznie odrzutu np. takie ACR 6.8 to po założeniu Kick i Silencer(mam ang. wersję gry) to jest już no-recoil, a jeśli chodzi o społeczność to jest wielu ludzi, którzy szanują siebie nawzajem, są spokojni i tolerancyjni, ale też jest sporo takich "neokidów", które po sfragowaniu drą się przez mikro, albo piszą na capslocku coś w stylu "WTF FUCKING HAX I REPORT YOU!", ale da się wytrzymać (gorzej jest z noobami, które biegają po mapie z tzw FMG9 akimbo, bo strzelać z innych broni nie umieją) :D co do poprzednich postów to się również spodziewałem się więcej fajnego contentu bo takie coś jak możliwość dodania tych "weapon proficiency" do broni, czy podział killstreaków na strike package to bardzo miła odmiana bo ciągłe wbijanie jednego killstreaka to trochę zaczynało nudzić gdzie w MW3 ten problem został rozwiązany moim zdaniem w bardzo przyjemny sposób, no i perki są kompletnie zmienione i teraz nie ma takiego syfu co w MW2 był. To tyle jeśli chodzi o info ode mnie na temat MW3

Pozdrawiam, shAde416

Czołem. Byłem w 99 koma 9 procent zdecydowany zakupić grę cod: mw3 (głównie chodzi o multi), lecz znajomy stwierdził że:

-gra dzieciarnia

-sporo haxów

-problemy z wyszukaniem gry/serwerów

Proszę graczy mw3 multi o wypowiedź co i jak, potwierdzenie/zaprzeczenie. (na steam 60k typa gra więc sam już nie wiem)