Witam
Poszukuję garstki chętnych do jakiegoś MMORPG... Jakiego !?!? o_0 To już zależy od was - chętnych, jest mi obojętne jaki to będzie MMORPG, ważne aby było z kim grać... ;P Chętni pisać pod tematem, w co byście zagrali... ^^
Witam
Poszukuję garstki chętnych do jakiegoś MMORPG... Jakiego !?!? o_0 To już zależy od was - chętnych, jest mi obojętne jaki to będzie MMORPG, ważne aby było z kim grać... ;P Chętni pisać pod tematem, w co byście zagrali... ^^
Skusiłbym bym się jeżeli to nie byłby team na 2 tygodnie...
Moje propozycje:
- Dofus
- Tibia (OTS)
Pozdrawiam.
Jeśli chcecie zagrać na OTS zapraszam na ShadowCores, online ponad 1k Online Tibia 9.85 exp 70x w dół.
Picasso z chęcią zagrałbym w Dofusa, mam nawet zainstalowanego, ale niestety w Dofusie jestem zielony, jedyne co ogarniam, to jak expić, nawet nie wiem gdzie kupuje się EQ... xD
Tam EQ się dropi albo kupuje u ludzi. Jeżeli chcesz zacząć grę w Dofusa to wydasz kilka zł na p2p czy masz zamiar poświęcić więcej czasu i z profesji się dorobić?
Bez p2p nie ma co grać.
A ile kosztuję p2p (PLN), ponieważ nie mam stałych zarobków więc z tym może być ciężko, no i odpadają przelewy... =/
11zł SMS'em = 7dni p2p no i jeszcze możesz kupić za PSC
Jak SMS, to możemy grać... ;P daj tylko znać kiedy możemy zacząć (najlepiej na GG)... ;D
Jeszcze jedna ważna rzecz, niedługo mam 2 tyg. wolnego, ale później znowu zacznie się szkoła, więc BD grał w weekendy... (aktualnie jestem chory, więc ten tydzień też można pograć...^^)
Też jestem chętny na Dofusa,
jak coś to piszcie, możemy zacząć od zaraz ^-^
Jeśli chodzi o jakieś podstawy czy smaczki, z chęcią CI wszystko wytłumacze (:
Też jestem chętny na Dofusa,jak coś to piszcie, możemy zacząć od zaraz ^-^Jeśli chodzi o jakieś podstawy czy smaczki, z chęcią CI wszystko wytłumacze (:
Bogurodzica, to zagrajmy razem. Ja TeamSpeak'a już mam więc tylko ludzi brak, najlepiej wróćmy do twojego tematu. Dlaczego? Bo forumowicz Newfe jak dobrze pamiętam co tydzień szuka nowej ekipy do nowej gry czyli nie ma sensu z taką osobą grać, która skończy po kilku dniach.
Bogurodzica napisz też na GG mi to pogadamy.
Pozdrawiam.
Witam