Witam. Z tego powodu że ostatnio nie miałem neta a wszystkie gierki przeszedłem x razy, naszła mnie chęć na gry emulatorowe i tak sobie zacząłem grać w Pokemon Fire Red i tu mam problem grałem jakiś czas w wersji chińskiej(lub japońskiej sam nie wiem) ale zaczyna mnie wkurzać jak mam jakiś atak czy coś i nie wiem ocb. z nim, więc ściągnąłem sobie wersję polską. I czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy da się przerobić jakoś save z starej wersji na nową ??
Gba
nie
niestety się nie da, przeciez to inne wersje.
A jesli bedziesz mial klopot jakis to pisz, gralem w Fire Red X razy ;pp
Ok. Dzięki, myślałem że da się zmienić format czy coś i samo zamieni te chińskie na polskie znaki.
Kto wie jak przerobić jagody na jagodowy proszek ?? Pokemony Fire Red
niestety nie
Kto wie jak przerobić jagody na jagodowy proszek ?? Pokemony Fire Red
Proszki?;> Nie słyszałem
Różnego typu owoce można zanosić do kurta, on zamienia je w pokeballe
W tym mieście z Billem na prawo od domku gdzie koleś tłumaczy jaka odznaka co daje jest domek a w nim koleś mówi że jak przyniesiemy mu jagodowy proszek to zrobi nam różne lekarstwa np: protein, calcium itd. oraz PP UP (to chciałem dostać)
Witam. Z tego powodu że ostatnio nie miałem neta a wszystkie gierki przeszedłem x razy, naszła mnie chęć na gry emulatorowe i tak sobie zacząłem grać w Pokemon Fire Red i tu mam problem grałem jakiś czas w wersji chińskiej(lub japońskiej sam nie wiem) ale zaczyna mnie wkurzać jak mam jakiś atak czy coś i nie wiem ocb. z nim, więc ściągnąłem sobie wersję polską. I czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy da się przerobić jakoś save z starej wersji na nową ??