Jak na razie to tylko mam wydatki : medy, nowe skille, crafting, scrolle na CQ, a Gold coraz mniej. Skąd je brać?
GDO - skąd brać goldy?
Najlepszy sposób - dłuugie godziny grindu. Alternatywny sposób - przechodzenie instancji, znajdywanie rzadkich przedmiotów i ich odsprzedawanie graczom. Zna ktoś inny sposób?
A tak w ogóle, to angielskie słowo ,,gold" się nie odmienia Śmiechowo ten tytuł na stronie wygląda.
sprzedaj przedmioty, ew. niektóre postacie maja questy ktore mozna powtarzac takze tak tez mozna, są tez itemy specjalne które leca z mobków tak co 60 sztuk max (zaleznie od szczescia, musisz wyczaic jaki to przedmiot i gdzie mozesz ich oddac ile chcesz) daja one misje (exp- sporo) i golda tez nie mało
Tylko grind to kolejne kupno medycynek, a handel stoi w miejscu. Pisze, ze sprzedam i jakoś nie udało mi się nic sprzedać.
Z abbys fire dropią kusze, które za 27 s można sprzedać w sklepie. Podobno dobrze lecą. Respią sie na przed ostatniej mapie.
Czyli gra polega tylko na biciu mobów.
Cóż za innowacja.
Nie no możesz oczywiście iść na dunga i liczyć, że ci coś poleci.
Jak na razie to tylko mam wydatki : medy, nowe skille, crafting, scrolle na CQ, a Gold coraz mniej. Skąd je brać?