GDO - skąd brać goldy?

Jak na razie to tylko mam wydatki : medy, nowe skille, crafting, scrolle na CQ, a Gold coraz mniej. Skąd je brać?

Najlepszy sposób - dłuugie godziny grindu. Alternatywny sposób - przechodzenie instancji, znajdywanie rzadkich przedmiotów i ich odsprzedawanie graczom. Zna ktoś inny sposób?

A tak w ogóle, to angielskie słowo ,,gold" się nie odmienia :P Śmiechowo ten tytuł na stronie wygląda.

sprzedaj przedmioty, ew. niektóre postacie maja questy ktore mozna powtarzac takze tak tez mozna, są tez itemy specjalne które leca z mobków tak co 60 sztuk max (zaleznie od szczescia, musisz wyczaic jaki to przedmiot i gdzie mozesz ich oddac ile chcesz) daja one misje (exp- sporo) i golda tez nie mało

Tylko grind to kolejne kupno medycynek, a handel stoi w miejscu. Pisze, ze sprzedam i jakoś nie udało mi się nic sprzedać.

Z abbys fire dropią kusze, które za 27 s można sprzedać w sklepie. Podobno dobrze lecą. Respią sie na przed ostatniej mapie.

Czyli gra polega tylko na biciu mobów.

Cóż za innowacja.

Nie no możesz oczywiście iść na dunga i liczyć, że ci coś poleci.

Jak na razie to tylko mam wydatki : medy, nowe skille, crafting, scrolle na CQ, a Gold coraz mniej. Skąd je brać?