gdy znajdziemy telefon to jak go sprawdzic czy jest on kradziony
Gdy znajdzimy telefon
No jeśli go znalazłeś, to na pewno nie jest twój. Wykręć w kontaktach numer to mamy, ojca, męża albo dziecka i go oddaj...
jest bez karty jak by byl czysty
Po numerze IMEI?????
gdzie to sprawdzic
Na Policji bądź w Internecie.
Masz GOOGLE tak???
no ta
co mam wpisac sam nr imei
Iść do komisariatu
Ty serio, czy udajesz takiego...?
Walnij się w czoło, uruchom mózg, i pomyśl co powinieneś z tym zrobić i gdzie to wpisać.
Ja...
I naucz się pisać, bo mnie to razi w gałki oczne.
Jeśli ktoś zgłosił IMEI do listy kradzionych to będzie kradziony, a jeśli nie zgłosił to nie będzie.
Wygląda mi na to, że wczoraj znalazłeś lub ukradłeś telefon.
Po 1 nie zachowuj się jak cebula wsadź swoją kartę i spróbuj zadzwonić i sprawdzić, czy koleś miał zapisane kontakty w telefonie,a nie na sim.
Po 2 pisz normalnie, bo to co piszesz wygląda jak tekst dziecka z podstawówki.
Po 3, jeżeli jesteś aż takim ignorantem i nie oddasz komuś tego telefonu (fajny prezent na nowy rok), to masz http://kradzionytelefon.pl/ (wysyłam to tylko dlatego, bo pewnie dostałbym warna za offop i bana na miesiąc)
Poleciał report na ten temat, ażeby coś wpisać jest minimalne ryzyko wykrycia iż jest kradziony.
nie nie nie zle mnie zrozumieliscie to mnie ukradziono tzn sie zgubil. Zostal zgloszony ale chce sie dowiedziec czy widnieje w bazie telefonow zaginionych. karta jest nie aktywna.
To podaj policji nr IMEI telefonu.
A źle Cię zrozumieliśmy dlatego, że piszesz gorzej od mojej siostry z podstawówki.
Wybaczcie moj blad
Jaki to był telefon??
samsung galaxy tab 2 7.0 3g
samsung galaxy tab 2 7.0 3g
To jest tablet, nie telefon. Jeśli już go straciłeś to raczej możesz już o nim zapomnieć. Szansa na jego odnalezienie jest nikła z jednego powodu... ten sprzęt cały czas jest offline.
Po co by zostawiać gdzieś tablet specjalnie. Jeszcze schować kartę.
UP przeczytaj dobrze wszystkie posty w tym temacie to się dowiesz ze zgubił a nie znalazł...
Tablet ma karte sim??
ma karte sim w sobie