Gdzie dropić przedmioty?

Gdzie dropić dobre zbroje, np. excelent? na jakich mapach? mam zbroje ze sklepu bo nawet kasa mi nie dropi...

z tego co pamiętam (grałem w MU wieki temu) excelent dropi tylko ze złotych mobów, które mają od groma hp i są silne bardzo mocno i trzeba niezłą ekipę żeby je zabić

ktoś kto mógłby mi odpowiedzieć na pytania dotyczące mu zapraszam na gg: 37752725

tak powiem....w Mu farmi się exe solo....Mam 400sm to wiem , to idzie tak : czasami jest inwazja złotych moobków i chodzisz po Lorencji i szukasz smoczków (mini dragony) , albo jak nie chce ci się czekać na złotą inwazje to idziesz do devias 3 , idziesz do mostu (kierujesz się na dół) i przy moście w lewo masz takie jakby ognisko gdzie się dużo potworów spawni (przy okazji bijesz dużo lvla)

A ja gram na zhypermu, to robi różnice? Po za tym, wszystkim lota dużo rzeczy a mi nic :( dlaczego? i skąd wziąść skrzydła? kiedy ma się większy drop?

Gdzie dropić dobre zbroje, np. excelent? na jakich mapach? mam zbroje ze sklepu bo nawet kasa mi nie dropi...