Gdzie gra najwięcej polaków?

Witam, wczoraj kupiłem BDO i po wejsciu do gry zobaczyłem pare serwerów podzielonych bodajże na kanały. Tu nasunęło się pytanie, gdzie gra najwięcej rodaków. Mój angielski wcale nie jest zły, ale preferuje grę z polakami dla większej swobody. Czy moglibyście podpowiedzieć mi jaki serwer jest najbardziej oblężony przez polaków?

tak jest kilka serwerów: Amerykański , Europejski , Rosyjski , Koreański. każdy ma ileś tam kanałów. to co myślisz że są serwery to jest JEDEN serwer zwany europejskim.

Tak jak napisał kolega wyżej, jest tylko 1 wielki serwer EU, i jest podzielony na mniejsze kanały, po których możesz sobie przechodzić co 15 min :)

A ja po prostu odpowiem na pytanie : na serwerze europejskim, zwanym "Europe" xD. A kanały... powiem tak : jeszcze zdążysz znienawidzić ludzi którzy będą ci spoty i moby kraść :). I będziesz szukał kanałów z najmniejszą ilością graczy xD

Dzięki panowie, za odpowiedź :D

@Pharaun No cóż przekonamy się haha ^^

Witam, wczoraj kupiłem BDO i po wejsciu do gry zobaczyłem pare serwerów podzielonych bodajże na kanały. Tu nasunęło się pytanie, gdzie gra najwięcej rodaków. Mój angielski wcale nie jest zły, ale preferuje grę z polakami dla większej swobody. Czy moglibyście podpowiedzieć mi jaki serwer jest najbardziej oblężony przez polaków?