Czy ktos może wie co się stało z gościem który prowaadził stream GrabaGra na Twitch.tv?
Skasował konto na youtube i twitchu. Będzie jeszcze streamował?
Czy ktos może wie co się stało z gościem który prowaadził stream GrabaGra na Twitch.tv?
Skasował konto na youtube i twitchu. Będzie jeszcze streamował?
Nie ma juz Graby?;o
na fejsbuku napisal
"Zawieszam działalność na bliżej nieokreślony czas.. Kanał na twitchu został usunięty. Niebawem pewnie usunę FB"
Nie wiem dlaczego bo nie jestem w temacie.
Jego streamy byly na dobrym poziomie i zawsze milo sie ogladalo, szkoda, ale zyjemy dalej.
pozdro
Kurdę, muszę chyba za niego strimować
Graba pewnie bedziesz to czytal moze wypowiesz sie w temacie? :)Czytalem ze jakis rimejk cos tam gadal na niego i moze to przez to.Cytat z fb; "graba płakał na streamie, miał swoje powody." "Ok, powiem co się wczoraj stało chociazby po to żebyscie się zamkneli i przestali wyciągac jakies dziwne wnioski. Wczoraj wieczoem (godzina 2.30) do kończącego stream Graby napisał Rimejk (nie wiadomo dokładnie co gdyż był on ukryty na chacie, w każdym razie ja nie widziałem co On napisał). Graba na początku nie zwracał na niego wiekszej uwagi, ale po jakimś czasie kiedy już skończył grać złapał strasznego doła i zaczął płakać na streamie z powodu utraty dziewczyny. Rimejk napisał na chacie chocapicca (czy jakoś tak), żeby On i Graba znowu się spotkali i pogadali razem na jego kanale, Graba dość niechętnie, ale wszedł na jego kanał i rozpączęła się otwarta dyskusja na temat Kasi (dziewczny Graby) oraz Rimejka. Po tej rozmowie (do której potem dołączyła się i Kasia) Graba wpadł w jeszcze większego doła i po godzinie 3 oznajmił na swoim wciąż trwającym streamie, że rzuca streamowanie
To jest cytat nie wiem czy to prawda i nie wiem czemu dookola tego co pisze jest szare tlo.Nie wiem czy moge wkleic cytat w kazdym razie to chyba sprawe wyjasnia wiec warna nie chce;d.
ktos se cos na fejsbuku napisal a wy to dalej rozsiewacie
napisz chociaz link do tego cycatu i imie i nazwisko jego tworcy...
Aż tak trudno jest ci poszukać w komentarzach na Facebook'u?
dziwne to wszystko
niemniej, szkoda
Dobrze.tu masz do jego konta na face: http://www.facebook.com/GrabaGra. Tu ten co to pisal ;"Michał Okoń"
@up: trochę nie na miejscu jest takie wyciąganie czyichś prywatnych brudów, nawet jeśli to gdzieś wyciekło. Ale to tylko moje zdanie.
A co do Graby, to szkoda, całkiem fajnie się to oglądało
Aż tak trudno jest ci poszukać w komentarzach na Facebook'u?
nie jest trudno, ale jak juz wypisujesz cos co nie jest potwierdzone to napisz kto to napisal...
Nie robilem tego zeby wyciagac czyjes brudy.Graba jest w porzadku, nie mam nic do niego, lubie jego streamy. Zycie prywatne innych osob mnie nie interesuje,mam swoje.Zrobilem to by uciac spekulacje chodz sam nie wiem czy to prawda.Nie ogladalem streama.
sobie trudne sprawy z tego zróbcie. Masakra. Zajmijcie się swoim zyciem.
Lol takie załamki bo go dziewczyna rzuciła
Widzę gimbusiarnia się kłania.
Nie chce tu nikogo obrażać, ale raczej to nie wina jego dziewczyny. A z resztą, mysle że należy uszanować to że chce odejść. Jeśli ma swoje powody, to tylko prywatne.
@Up x2 Omg, a jakbyś Ty miał dziewczynę, którą byś kochał i rzuciłaby Cie to nie rozpaczałbyś? Nie rozśmieszaj mnie. No chyba, że traktujesz kobietę jak rzecz, nie jak partnerkę.
Up a no widzisz zostawiła mnie mnie dziewczyna po 5 latach związku i tak się nie załamywałem...
Z tego co piszecie, to wychodzi, że GrabaGra zachowuje się jak gimbazja, bo uzbierał masę widzów, a teraz robi małe show i odchodzi żałosnym stylu.
PLS!
Przecież w sierpniu pisał:
=Ogłoszenia duszpasterskie=Z dniem dzisiejszym będę powoli wycofywał się z działalności streamerskiej (o YT nie mówię, bo i tak mało się tam pojawiało). Niestety pochłania to wszystko za dużo czasu, a nie przynosi żadnych efektów. Muszę zająć się czymś co umożliwi mi ruszenie z miejsca. Przez najbliższy czas streamy jeszcze pewnie będą się pojawiały, ale będą co raz rzadsze. Dzięki wszystkim zawsparcie i wszelką pomoc. Fajnie, że mimo wszystko udało się zebrać publikę, która była obecna na każdym streamie Mam nadzieję, że nie będziecie się nudzić. W końcu wyrosło tych streamerów jak grzybów po deszczu więc pewnie każdy znajdzie coś dla siebie Oczywiście cały czas będziemy mogli sobie razem pograć czy pogadać.Jeszcze raz - dzięki za wszystko!
@Aeth
Ja bym z pewnością nie płakał publicznie.
Co? Rimejk wyrypał Kaśkę?
Bo ją tak broni tymi swoimi śmiesznymi komentarzami, jakby miał w tym jakiś cel.
Broni Kaśki bo ludzie myślą że to przez nią graba odchodzi. To była tylko i wyłącznie decyzja Graby, nikogo innego. Sprawy prywatne. Bywa.