Gdzie kończycie sezon 4?

Od s2 nie gralem. W s4 3 dni temu zagralem tylko placementy, zeby miec skina do morgany:D Tak wiec Gold IV :P

Diamond V -.- nie grałem 3 miesiące i odrazu mnie do platynki zrzuciło, a byłem w D1.

Po placementach miałem silver 2, zagrałem z 6 rankedów i siedziałem w silver 1 :P, nie grałem, spadłem do silver 4, ale w 3 dni jakoś miesiąc temu wbiłem do golda V. Wyżej mi się nie chciało, bo i tak nagrody zgarnąłem :D

3 dni przed zakończeniem moja sytuacja wyglądała tak: Gold V 3 pkt. Przegrałem 1 mecz Gold V 0 pkt, przegrałem następny "Silver I"... Kurwicia jasna mnie wzięła. Napisałem do supportu jakim cudem po 1 przegranej grze od razu mnie przeniosło dywizje niże. Odpowiedź? Brak

Gold IV, a w sezonie 2015 planuje minimum platynę.

Gold 1 mimo że platyne wbijałem już z 4 razy i z 4 razy z niej spadałem dzięki uprzejmości rodaków ale spokojna wasza rozczochrana ,Diament NEXT

Gold V nie jest źle :D Miałem mało czasu na rankedy ;/

highest peak d1 90 lp

Brąz na papierze mentalnie w challengerze :D

Tak jak głosi nazwa tematu - w jakiej dywizji, na jakim serwerze i z jakim zasobem punktowym kończycie dobiegający dziś do kresu sezon 4? A może nadal walczycie o osiągnięcie jakichś konkretnych pułapów? Na dokładkę możecie również dołączyć informacje o tym jakie są wasze plany na przyszły sezon, względem tych, które mieliście/wykonaliście w tym.

Chwalcie się albo żalcie. GG