Gdzie kończycie sezon 4?

Tak jak głosi nazwa tematu - w jakiej dywizji, na jakim serwerze i z jakim zasobem punktowym kończycie dobiegający dziś do kresu sezon 4? A może nadal walczycie o osiągnięcie jakichś konkretnych pułapów? Na dokładkę możecie również dołączyć informacje o tym jakie są wasze plany na przyszły sezon, względem tych, które mieliście/wykonaliście w tym.

Chwalcie się albo żalcie. GG

Diament 4 20 pkt EUNE :P

Gold 4 EUNE :P

Silver III

W sumie jak na pierwszy sezon, w którym gram rankedy to całkiem nieźle. Po 10 grach zacząłem w S2, potem tak jakoś poszło. Następny sezon ? No to tak: ogarnąć jungle (te zmiany w itemach itp.), wbić co najmniej Golda i czekać na kolejnego Epic Skina :D

Gold V na EUNE 79 pkt :)

unranked, takie nagrody to sobie w pośladki niech wsadzą. Będą lepsze nagrody to może coś się wbije. Niektórzy się męczą po kilka mieś żeby wbić platyne a tu zonk pare skinow ramka jakies bzudry :D

silver 5 (tak wiem wstyd) ale w sumie rankedy to sporadycznie zadko gralem , a dla takiego gownianego skina morrgany kory wyglada gorzej niz orginalny wyglad szoda bylo mi sie przedzierac przez las gimbusow i troli ^^ moze w przyszlym sezonie sie pokusze i moze nawet do jakiejs platynki sie trafi ^^ ale pozyjemy zobaczymy ^^

Plat 5 - zbyt mało czasu na wbicie diamentu mi zostało, więc stwierdziłem że już mi się rankedów grać nie chce. W przyszłym sezonie to naprawię. :)

Platyna5 było nawet platyna 2 ale się spadło. Wyższa liga, lepsi gracze ciekawsze rankedy i ramka będzie.

Nie mam pojęcia jak ale Silv 2 :D

Silver V, jednak się wygrzebałem z brązu. Czy jestem zadowolony ? Tak - zdobyłem co mogłem. Do mojej kolekcji braknie mi 5 adc (do wszystkich). Następny sezon zacznę od supportowania.

Jednak jak już ktoś napisał, rankedy nie powinny być miarą skila. Są ludzie gdzie w dywizji powinni być, no i szczęściarze. Mowa o wszystkich dywizjach, jestem ciekaw czy RIOT wygra walkę z boostingiem kont.

Platyna V, wyzej wybic sie nie da bo w kazdej grze, afkerzy, trolle, flamerzy, az grac sie odechciewa, a osoby ktore sadza ze samemu da sie gre wycarrowac niech sie pukna w leb, bo jest to nie mozliwe jesli ja biore fizza, roamuje, pomagam, a ci idioci zamiast grac, wola wyzywac siebie nawzajem i tak o to konczy sie piekna gra, moje motto na nastepny sezon "chat disabled" gg wp

Silver I, 6x punktów. Usiadłem dzisiaj, pograłem kilka godzin ale im dalej w las, tym więcej trolli. Ludzie odpuszczają sobie rush do golda i trollują na rankedach więc powiedziałem sobie dość :).

Jeżeli zmiany nie będą radykalne, to ogólnie sobie odpuszczę lola. Robi się nudny, cały czas to samo.

Platyna IV ( brak czasu - boostowanie 10 kont w 2 miesiące ostatnie )

Next sezon? hmm... mam pewną ekipę z którą chcę wygrać jakieś turnieje ( z nagrodami oczywiście :P )

I jakiś master tier przynajmniej.

Platyna IV ( brak czasu - boostowanie 10 kont w 2 miesiące ostatnie )Next sezon? hmm... mam pewną ekipę z którą chcę wygrać jakieś turnieje ( z nagrodami oczywiście )I jakiś master tier przynajmniej.

I właśnie przez takie gówno poziom jaki osiągamy na rankedach nie pokazuje absolutnie NIC. Właśnie ze względu na handel kontami i boosting. Nie lubię się tak wypowiadać publicznie, ale jesteście rakiem rozgrywek rankingowych i żałuję że nie ma sposobu na pozbycie się was z gry.

I sądzę że każda osoba uznająca się za całkiem dobrą i widząca platynę/diamenta na rankedzie, który buduje jako pierwszy item BotRK na Gravesie (przeciw 4 squishy team) ma święte prawo was nienawidzić. Dzięki wam solo rankedy są bardzo marnym wyznacznikiem skilla.

Diament z Trojki, diament za solo q, 75 punktow na warda wbite, piatek teamowych niestety nie gralem wiec unranked.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Silver I. W przyszłym sezonie Challenger naturalnie. Zobaczycie, że tym razem mi się uda!

GOLD IV - przez cały sezon zagrałem 10rankedów, wygrałem 7 :D ( w sezonie 3 byłem w Srebro IV LOL) Przykro mi się zrobiło jak wbiłem do dywizji gdzie nikt z graczy nie miał mniej niż 50gier wygranych, a górna granica osiągnęła 500-600 samych ZWYCIĘSTW ( i pewnie 2 razy więcej porażek )

I właśnie przez takie gówno poziom jaki osiągamy na rankedach nie pokazuje absolutnie NIC. Właśnie ze względu na handel kontami i boosting. Nie lubię się tak wypowiadać publicznie, ale jesteście rakiem rozgrywek rankingowych i żałuję że nie ma sposobu na pozbycie się was z gry.I sądzę że każda osoba uznająca się za całkiem dobrą i widząca platynę/diamenta na rankedzie, który buduje jako pierwszy item BotRK na Gravesie (przeciw 4 squishy team) ma święte prawo was nienawidzić. Dzięki wam solo rankedy są bardzo marnym wyznacznikiem skilla.

Mam dla Ciebie przykrą wiadomość to dobry dla niego pierwszy przedmiot. Yomumu również. Niektórzy zatrzymują się w mecie gry 1 rok wstecz i później mają ból d*py jak ktoś składa coś zgodnego z nowymi standardami. Można standardowo z BT, ale z pewnością przykład, który opisujesz nie jest błędem.

Ja skończyłem sezon w Diamencie. Prawdopodobnie było stać mnie na Mastera, ale za późno trochę się za to zabrałem + fakt że na streamie przy setkach widzów jest zazwyczaj ciężej aniżeli po cichu solo.

Wracając do tematu, że poziom świadczy lub nie świadczy o skillu to raczej jestem skłonny powiedzieć, że jest jednak jego wyznacznikiem. Jeśli zagrasz 200-300 gier to z pewnością element losowy jak

AFK/Booster/Konto z allegro wyrówna się do 50 % po jednej i po drugiej stronie mapy w tych wszystkich meczach.

Gold III, nie miałem siły więcej walczyć z bólem d*py jakim są obecnie ranki...

3 osoby chcą mid, jungler stackuje flare i nigdy nie przyjdzie na ganka a przeciwny był już 3 razy, a jak zabierzesz 1cs-a jako support to ci carry płacze...

Jakbym nigdy nie wyszedł z brązu normalnie....