Gdzie kupić Black Desert?

Witam, chciałbym zakupić podstawkę do gry Black Desert i zastanawia mnie czy jest możliwość kupienia taniej niż na oficjalnej stronie 29,99euro. Szukałem na G2A..., ale nikt nie sprzedaje. Jeśli macie jakieś inne źródła to podzielcie się :) Z góry dziękuje ;)

Na targowisku masz wiele ofert, na przykład moją. Polecam tam zajrzeć.

Również mam konto do sprzedania jeśli trzeba.

kupisz albo u nich albo konto.

Witam, chciałbym zakupić podstawkę do gry Black Desert i zastanawia mnie czy jest możliwość kupienia taniej niż na oficjalnej stronie 29,99euro. Szukałem na G2A..., ale nikt nie sprzedaje. Jeśli macie jakieś inne źródła to podzielcie się  Z góry dziękuje  

Zawsze można przy płatności wybrać kraj USA i zapłacisz 30 dolców.

Ok, dzięki wszystkim. Myślę, że w poniedziałek odezwę się do ludzi z kontami bo będę potrzebował 2-3 : ) Jak coś możecie też pisać na PW z ofertami (Interesują mnie tylko oferty przez allegro) ;) Temat proponuje zostawić otwarty bo możliwe, że ktoś znajdzie inny sposób :)

Ok, dzięki wszystkim. Myślę, że w poniedziałek odezwę się do ludzi z kontami bo będę potrzebował 2-3 : ) Jak coś możecie też pisać na PW z ofertami (Interesują mnie tylko oferty przez allegro)  Temat proponuje zostawić otwarty bo możliwe, że ktoś znajdzie inny sposób  

nie znajdzie. dostęp do gry jest przypisywany do konta. czyli nie ma opcji innej sprzedaży niż całe konto z emailem razem bo inaczej trzeba podać dowód osobisty i inne swoje dane...

Chodziło mi o kupno kodu na innym portalu może zagranicznym. : )

nie da się kupić kodu..... jedyny kod jaki kupisz to Guest Pass.

mam do sprzedania konto. dostajesz login i haslo do emaila oraz do konta, obecnie mam wystawione na allegro. jesli ktos chetny to prosze pisac na emaila do mnie adrianek418@gmail.com

a pytanie z innej beczki,wie ktos cos o mozliwosci kupna gry w wersji pudelkowej?

a pytanie z innej beczki,wie ktos cos o mozliwosci kupna gry w wersji pudelkowej?

Niestety nie istnieje takowa na chwilę obecną.

Ale kto wie może w przyszłości patrząc na obecny sukces BDO....

aha czyli ogolnie mozna tylko wersje cyfrowa, szkoda, a powiedzcie mi trzeba pierw zalozyc na oficjalnej stronie konto a potem jak sie kupuje jakie formy platnosci?

I jeszcze jedno tak zeby nie tworzyc osobnego tematu czym sie rozni ta wersja traveler za 30 euro a explorer za 50?

aha czyli ogolnie mozna tylko wersje cyfrowa, szkoda, a powiedzcie mi trzeba pierw zalozyc na oficjalnej stronie konto a potem jak sie kupuje jakie formy platnosci?

I jeszcze jedno tak zeby nie tworzyc osobnego tematu czym sie rozni ta wersja traveler za 30 euro a explorer za 50?

Zawartoscia, nie oplaca sie generalnie do gry bardzo przydatne sa pety najtaniej wychodzi tak

zmieniasz na ameryke i kupujesz za dolary,

kup 30packa i jak gra ci sie spodoba za kolejne 30 kupisz 3x pety do zbierania dropa(max ilosc).

wyjdzie cb 60 usd czyli tyle co ten pack z 1 petem, 52.76 Euro

aha to spoko bo myslalem ze ta bardziej wypasna wersja zawiera znowu np wiecej slotow na postac ,wiekszy eku itd, a tak naprawde potrzebne sa te pety do dropu? czy kazdy ma przypisany drop z bosa i to poprostu tylko ulatwia?

Witam, chciałbym zakupić podstawkę do gry Black Desert i zastanawia mnie czy jest możliwość kupienia taniej niż na oficjalnej stronie 29,99euro. Szukałem na G2A..., ale nikt nie sprzedaje. Jeśli macie jakieś inne źródła to podzielcie się :) Z góry dziękuje ;)