Gdzie kupić CS:GO

Chciałbym sobie kupić CS:GO na steam, ale tam troszeczke za drogo to wychodzi więc mam pytanie gdzie mogę go najtaniej kupić tak maks do 40zł z wliczonym wszystkim bo tylko tyle mogę udać na psc :D. Sprawdziłem już g2a, tylko nie podchodzi mi zbytnio bo tam odkupuje od innych czyli jak allegro któremu kompletnie nie ufam bo za dużo razy mnie już wy****li :(. Co do fabryki kluczy tam widnieje informacja, że do psc jest doliczane 10% ceny, wiec po policzeniu na kolanie zabraknie mi ok 3zł.

Wcale nie zabraknie. Bierz tam spokojnie.

G2A również polecam. Kupowałem tam kilka tytułów i nigdy mnie nie wyruchali. Najlepiej zakup z tą ochroną G2A i jak ci nie wejdzie klucz to zwrot kasy :)

Do tego na G2A zobacz sobie na twitch.tv jakiegoś większego streamera to bodajże 4-5% masz zniżki jak jego kod użyjesz ;)

@piekielny czyli jak wezmę sobie psc 2x20 albo 1x40 jak jest i kupie tam cs:go to normalnie mnie starczy?

@Wawrzyn ok, zaufam ci ( bo jeszcze za malutką dotację mi przyznają punkciki :D), tylko jak mam do nich napisać, że mi kluczyk nie wszedł? A co do ochrony to ona jest przecież jak amen w pacierzu dla mnie XD

Ja miałem tak 2 razy, że gdy zakupiłem klucz to łączyłem się poprzez chat z osobą odpowiedzialną za sprawne przebieganie transakcji i ona wysyłała link do takiego programiku który wysyła obraz twojego pulpitu do tej osoby i w czasie tego przesyłu wpisujesz klucz. Jak wejdzie to się rozłączacie, a jak nie wejdzie to nie wiem, bo zawsze mi wchodziły :D

ok :D

Poczekaj z tym kupnem CSa do Halloween, a może akurat będzie przecena ;) Sam tak kupiłem w tamtym roku GO za 3-4 euro :) Przy okazji odblokuje ci się market ;)

Chciałbym sobie kupić CS:GO na steam, ale tam troszeczke za drogo to wychodzi więc mam pytanie gdzie mogę go najtaniej kupić tak maks do 40zł z wliczonym wszystkim bo tylko tyle mogę udać na psc :D. Sprawdziłem już g2a, tylko nie podchodzi mi zbytnio bo tam odkupuje od innych czyli jak allegro któremu kompletnie nie ufam bo za dużo razy mnie już wy****li :(. Co do fabryki kluczy tam widnieje informacja, że do psc jest doliczane 10% ceny, wiec po policzeniu na kolanie zabraknie mi ok 3zł.