Gdzie kupic pre-paid?

mam pytanko. gdzie moge kupic pre-paid do WoW'a? nie chodzi mi tu o allegro. dostane go w Empiku?

Nie jestem pewien ale w moim empiku był do rifta i do wowa podstawki, także powinno być.

W Media Markt kiedyś widziałem, nie wiem czy jest tam jeszcze :) W empiku też chyba znajdziesz, ale najlepiej kupić na Keye.pl Polecam, jak pre-paid to tylko tam :)

Stary, nigdy nie kupuj w sklepach. Zapłacisz w takim sklepie około 120zł, a na allegro przykładowo tylko 69. Jest różnica?

W sklepach w ogóle się nie opłaca kupować prepaidów,bo płacisz dodatkowo prawie 40-50zł za sam plastik do tej karty i całość wychodzi jakieś 110-120zł.

W Empiku na pewno mają pre-paidy.

Jeżeli chodzi o WoWa, to w moim mieście w Empiku masz samą podstawkę, w Media Markt widziałem gry i pre-paidy do wszystkich dodatków i podstawki (oczywiście do wszystkich, które wyszły).

Podsumowując, jeżeli w twoim mieście jest Media Markt, to udaj się tam, a jak nie, to zostaje Empik, i tak, jak R4z3r napisał, zawsze można kupić przez internet, jest wiele stron sprzedających pre-paidy.

a ile kosztuje taki pre-paid + 'ulepszanie konta' ?

Ale wiesz, że na Allegro wychodzi najtaniej. ?

Nom allegro zdecydowanie jest najtańszą opcją, bo w takim empiku czy innym sklepie płacisz dodatkowo za dostawę i tego typu rzeczy ustalane przez sklep. Co do dostępności, prepaid znajdziesz w każdym dobrym sklepie z grami. Mediamarkt i Empik to miejsca gdzie akurat te sprawy są i na dodatek jest to obowiązkowa pozycja.

Przez allegro jest taniej, szybciej i bezpieczniej. Dlaczego? Bo ludzie co to sprzedają w takich Media Markt'ach itp. mogą się wogóle nieznać. A ludzie na allegro zajmują się głównie/tylko tym, więc wszystko Ci wytłumaczą i pomoga.

Korzystaj z allegro tutaj polecę ci gościa od którego zawsze biorę,w 100% profesionalny i uczciwy myślę ze znajdziesz u niego to czego szukasz http://allegro.pl/sklep/16841013_sprzedawca-gier?id=16841013 Pozdrawiam

keye.pl PrePaid 60 dni za 78 zeta, 100% pewnosci, a za kazdy zakup dostajesz jakies punkty, za ktore mozna kupic sobie produkt.

mam pytanko. gdzie moge kupic pre-paid do WoW'a? nie chodzi mi tu o allegro. dostane go w Empiku?