Gdzie mogę kupić pudełkową wersję gry PayDay2 przesyłką kurierską pobraniową?

Szukałem na allegro, ale są same klucze, a ja nie mogę wykonać przelewu więc chciałbym kupić pobraniową płatną przy odbiorze i prosiłbym o linki i jakieś wytłumaczenie jak kupować na tej stronie :)

Z tego co na allegro jest to nie widze wersji pudelkowej na PC. Jest tylko w wersji cyfrowej (steam key). A jesli juz gdzies znajdziesz wersje pudelkowa to napisz wiadomosc do sprzedajacego o wysylke pobraniowa.

Pozdrawiam :)

Tak sobie myślałem pudełkowa wersja Paydaya 2 na pc ?? wut ? w ogóle takie coś było, wydawało mi się że nie a więc poszukałem i znalazłem o takie cuś "Tylko konsolowe edycje doczekają się pudełkowego wydania. Nie jest to jednak wina Techlandu - dystrybutor na swoim facebookowym profilu poinformował, że na pececie gra po prostu ukazuje się jedynie w cyfrowej formie. I nic na to poradzić nie można.". Dziękuje tyle w temacie pudełeczka są tylko na PS3 i XKLOC360.

Tez mi się tak wydawało ze nie ma wersji pudełkowej. A co za problem z przelewem? Jak nie masz konta bankowego internetowego to możesz przecież tradycyjnym przelewem.

Z tego co wiem, to jedyna pudełkowa wersja PAYDAY 2 na PC to edycja kolekcjonerska. Gra podobno była za duża, żeby na konsole wyszła w wersji cyfrowej, dlatego wersje na PS3 i XBOX360 są pudełkowe.

W takim razie pierdzielisz głupoty i nic nie wiesz bo nie było ŻADNEGO ALE TO ŻADNEGO wydania pudełkowego na pc, jest cyfrowa i edycja specjalna cyfrowa dorzucają itemy in-game wytarczy trochę poczytać żeby to wiedzieć a nie pisać głupoty aby tylko namieszać, nie wiesz nie wypowiadaj się ponieważ wprowadzasz ludzi w błąd.

Prosiłbym grzeczniej :) Po prostu nie wiedziałem, nie musisz się tak rzucać :) Nic ci się nie stało, a jak dla ciebie to wprowadzanie w błąd to szkoda słów "furiacie"... Miłego dnia i temat można zamknąć.

W takim razie pierdzielisz głupoty i nic nie wiesz bo nie było ŻADNEGO ALE TO ŻADNEGO wydania pudełkowego na pc, jest cyfrowa i edycja specjalna cyfrowa dorzucają itemy in-game wytarczy trochę poczytać żeby to wiedzieć a nie pisać głupoty aby tylko namieszać, nie wiesz nie wypowiadaj się ponieważ wprowadzasz ludzi w błąd.

kolego TequPlay widać że czytasz posty, to nie było adresowane do ciebie...

To w takim razie do kogo?do zarolite?:D

kolego TequPlay widać że czytasz posty, to nie było adresowane do ciebie...
Z tego co wiem, to jedyna pudełkowa wersja PAYDAY 2 na PC to edycja kolekcjonerska. Gra podobno była za duża, żeby na konsole wyszła w wersji cyfrowej, dlatego wersje na PS3 i XBOX360 są pudełkowe.

Czytaj ze zrozumieniem albo w ogóle czytaj wszystkie posty w temacie taka rada na przyszłość.

Czytałem :) widzę że nie łaska było dać "cytuj" albo "odpowiedz" ty byś na tym wiele nie ucierpiał, a inni wiedzieliby o co chodzi...

Czytaj ze zrozumieniem albo w ogóle czytaj wszystkie posty w temacie taka rada na przyszłość.

Szukałem na allegro, ale są same klucze, a ja nie mogę wykonać przelewu więc chciałbym kupić pobraniową płatną przy odbiorze i prosiłbym o linki i jakieś wytłumaczenie jak kupować na tej stronie :)