Gdzie teraz można kupić tanio TESO ? Na fabryka kluczy cena wzrosła do 199zł ..
Dobre. A pomysleć ze było szkoda 35zl bo to crap. Trzeba czekać dalej...
http://allegro.pl/the-elder-scrolls-online-pc-box-i5189463901.html
Tu masz za 109 ale to wersja z pudełkiem wiec musisz dołożyć na wysyłkę
Chetnie sprzedam konto, prawie w ogóle nie używane, jeśli ktoś jest zainteresowany to prosze o pm.
IMO nie warto kupować po takiej cenie - za jakiś czas na pewno pojawią się promocje. Ale to tylko moje zdanie. To raczej norma, ze teraz cena tak rośnie.
Niebawem wszystko pewnie się uspokoi i będzie można śmiało kupić na fabryce kluczy - oni tam zwykle mają dobre ceny.
Mi tam gra kompletnie nie przypasowała do gustu - miałem okazję testować. Całkiem nie moja bajka - gdyby była bardzo dobra, to model płatności nie byłby dla mnie wcale ważny. Niestety nie przemawia do mnie gra, w której nie ma na dobrą sprawę ani porządnego PvE, ani PvP - bo nie słyszałem nic o profesjonalnym podejściu do raidów i możliwości progresowania, a jeśli mowa o PvP, no to wolę jakieś rankedy - tak jak działa to w grach moba, a nie masowe ;-;
Za to uniwersum całkiem fajne, no ale to mmorpg - tutaj takie rzeczy schodzą na drugi plan. Liczy się mechanika. Gdyby było inaczej, LOTRO byłoby królem MMORPG.
@DOWN
Jak to co? To, że warto kupić tam, gdzie będzie akurat promocja, albo cena się ustabilizuje, zamiast przepłacać. Zdaje się, że temat dotyczył "DOBRYCH" ofert, tak? A obecny moment jest najgorszym - kompletnie nieopłacalne. Serio na to nie wpadłeś, czytając mój post? Co więcej - TESO miało swoją premierę dawno temu, nie pojawiło się dziś, także jeśli ktoś zaczekał tyle czasu, to chyba nie warto w ten sposób przepłacać, a lepiej jeszcze chwilę poczekać na spadek ceny, co? To tak bardziej do pana od "logiki"
IMO nie warto kupować po takiej cenie - za jakiś czas na pewno pojawią się promocje. Ale to tylko moje zdanie. To raczej norma, ze teraz cena tak rośnie.Mi tam gra kompletnie nie przypasowała do gustu - miałem okazję testować. Całkiem nie moja bajka - gdyby była bardzo dobra, to model płatności nie byłby dla mnie wcale ważny. Niestety nie przemawia do mnie gra, w której nie ma na dobrą sprawę ani porządnego PvE, ani PvP - bo nie słyszałem nic o profesjonalnym podejściu do raidów i możliwości progresowania, a jeśli mowa o PvP, no to wolę jakieś rankedy - tak jak działa to w grach moba, a nie masowe ;-;Za to uniwersum całkiem fajne, no ale to mmorpg - tutaj takie rzeczy schodzą na drugi plan. Liczy się mechanika. Gdyby było inaczej, LOTRO byłoby królem MMORPG.
A co ma wspólnego Twój post z tematem wątku? Nic. Więc serdecznie dziękujemy za nic nie wnoszącą opinią bez związku.
Hmm.. nie mam w co grac to poczekam na promocje -.- LOGIKA...
Hmm wybacz nie żyje w biedzie więc przeżyje ... A skoro nie mam w co grać a wcześniej miałem .. to logicznie myśląc chcę grac jak najszybciej.
IMO nie warto kupować po takiej cenie - za jakiś czas na pewno pojawią się promocje. Ale to tylko moje zdanie. To raczej norma, ze teraz cena tak rośnie.Niebawem wszystko pewnie się uspokoi i będzie można śmiało kupić na fabryce kluczy - oni tam zwykle mają dobre ceny.Mi tam gra kompletnie nie przypasowała do gustu - miałem okazję testować. Całkiem nie moja bajka - gdyby była bardzo dobra, to model płatności nie byłby dla mnie wcale ważny. Niestety nie przemawia do mnie gra, w której nie ma na dobrą sprawę ani porządnego PvE, ani PvP - bo nie słyszałem nic o profesjonalnym podejściu do raidów i możliwości progresowania, a jeśli mowa o PvP, no to wolę jakieś rankedy - tak jak działa to w grach moba, a nie masowe ;-;Za to uniwersum całkiem fajne, no ale to mmorpg - tutaj takie rzeczy schodzą na drugi plan. Liczy się mechanika. Gdyby było inaczej, LOTRO byłoby królem MMORPG.@DOWNJak to co? To, że warto kupić tam, gdzie będzie akurat promocja, albo cena się ustabilizuje, zamiast przepłacać. Zdaje się, że temat dotyczył "DOBRYCH" ofert, tak? A obecny moment jest najgorszym - kompletnie nieopłacalne. Serio na to nie wpadłeś, czytając mój post? Co więcej - TESO miało swoją premierę dawno temu, nie pojawiło się dziś, także jeśli ktoś zaczekał tyle czasu, to chyba nie warto w ten sposób przepłacać, a lepiej jeszcze chwilę poczekać na spadek ceny, co? To tak bardziej do pana od "logiki"
Co do progresu PVE: masz aktualnie 3 raidy 12 osobowe. Rankingowane, na HM i Sanctum dropa seciki ktore sa tzw: OP.
PvP- Masz rowniez tutaj rankingowanie serverowe,klaosowe ipt. Pod litera L. Sa fantastyczne nagrody za bycie w top 100,top10,top1. Top1 na danym severze awansuje cie do miana Imperatora co daje ci niesamowity burst i wyroznienie.
Radze bardziej sie zapoznac z gra
Hmm wybacz nie żyje w biedzie więc przeżyje ... A skoro nie mam w co grać a wcześniej miałem .. to logicznie myśląc chcę grac jak najszybciej.
No cóż, zawsze możesz w takim razie kupić w jakimś z TYCH sklepów.. Ty jednak pytałeś gdzie można nabyć tanio, także odpowiedziałem, że obecnie raczej dobrych ofert nie znajdziesz. No chyba, że używane, czego nie polecam - nie jestem zwolennikiem nabywania kont do gry w taki sposób, no ale to już jak kto woli. Ceny teraz po prostu bardzo wzrosły - gdybyś kupował jeszcze kilka dni temu, to zapłaciłbyś 2x mniej - dlatego pisałem o czekaniu. Jasne, 200zł to nie jest jakaś duża sumka, no ale sama ta świadomość, że jeszcze chwilę temu można było ten sam produkt kupić dużo taniej, nie jest za fajna Widocznie nie trafiłeś w moment - dziwne, że właśnie teraz poczułeś się zachęcony, skoro w zasadzie nie było przecież jakiegoś wielkiego update wprowadzającego spore zmiany w contencie, czy coś - to przecież dalej ta sama gra ;> Jeśli dobiero teraz o niej usłyszałeś i akurat nie masz w co grać, no to co tu dużo mówić - masz sporego pecha
Bo nie dość, że przepłacisz, to jeszcze do tego przecież nie załapiesz się na jakąś premierę gry, czy coś w ten deseń.
Co do progresu PVE: masz aktualnie 3 raidy 12 osobowe. Rankingowane, na HM i Sanctum dropa seciki ktore sa tzw: OP.
No tak, ale nie jest to jeszcze na tak wielką skalę, jak w niektórych grach mmorpg, prawda? Zresztą, ja aż tak nie interesuję się PvE, więc o tym wspomniałem tak przy okazji - bo mimo wszystko, jeśli chodzi o PvE, to chociażby taki WoW jest chyba bardziej rozbudowany? Ładnie esport w tym kierunku im się rozwinął. W TESO chyba jeszcze tego nie ma? Przynajmniej tak słyszałem. No a ja tak mam, że chcąc nie chcąc jeżeli mam na coś poświęcać swój czas, to chcę, żeby to były naprawdę dobre miejsca, ku temu, a nie jakieś niepewne Tak czy owak mogę być oczywiście w błędzie, bo tryb PvE nie interesuje mnie aż tak bardzo, więc jeśli faktycznie mają takie hardcore PvE, to zwracam honor
Ja wolę PvP, więc raczej na to zwracam swoją główną uwagę.
PvP- Masz rowniez tutaj rankingowanie serverowe,klaosowe ipt. Pod litera L. Sa fantastyczne nagrody za bycie w top 100,top10,top1. Top1 na danym severze awansuje cie do miana Imperatora co daje ci niesamowity burst i wyroznienie.
Nie rozumiem. Znaczy ja pisałem o meczach rankingowych - coś na wzór gier moba. Areny itp kilka osób vs kilka. Broń Boże masowe pvp - za takim (delikatnie mówiąć) nie przepadam.
Poważnie jest coś takiego?
No cóż, zawsze możesz w takim razie kupić w jakimś z TYCH sklepów.. Ty jednak pytałeś gdzie można nabyć tanio, także odpowiedziałem, że obecnie raczej dobrych ofert nie znajdziesz. No chyba, że używane, czego nie polecam - nie jestem zwolennikiem nabywania kont do gry w taki sposób, no ale to już jak kto woli. Ceny teraz po prostu bardzo wzrosły - gdybyś kupował jeszcze kilka dni temu, to zapłaciłbyś 2x mniej - dlatego pisałem o czekaniu. Jasne, 200zł to nie jest jakaś duża sumka, no ale sama ta świadomość, że jeszcze chwilę temu można było ten sam produkt kupić dużo taniej, nie jest za fajna Widocznie nie trafiłeś w moment - dziwne, że właśnie teraz poczułeś się zachęcony, skoro w zasadzie nie było przecież jakiegoś wielkiego update wprowadzającego spore zmiany w contencie, czy coś - to przecież dalej ta sama gra ;> Jeśli dobiero teraz o niej usłyszałeś i akurat nie masz w co grać, no to co tu dużo mówić - masz sporego pecha Bo nie dość, że przepłacisz, to jeszcze do tego przecież nie załapiesz się na jakąś premierę gry, czy coś w ten deseń.No tak, ale nie jest to jeszcze na tak wielką skalę, jak w niektórych grach mmorpg, prawda? Zresztą, ja aż tak nie interesuję się PvE, więc o tym wspomniałem tak przy okazji - bo mimo wszystko, jeśli chodzi o PvE, to chociażby taki WoW jest chyba bardziej rozbudowany? Ładnie esport w tym kierunku im się rozwinął. W TESO chyba jeszcze tego nie ma? Przynajmniej tak słyszałem. No a ja tak mam, że chcąc nie chcąc jeżeli mam na coś poświęcać swój czas, to chcę, żeby to były naprawdę dobre miejsca, ku temu, a nie jakieś niepewne Tak czy owak mogę być oczywiście w błędzie, bo tryb PvE nie interesuje mnie aż tak bardzo, więc jeśli faktycznie mają takie hardcore PvE, to zwracam honor Ja wolę PvP, więc raczej na to zwracam swoją główną uwagę.Nie rozumiem. Znaczy ja pisałem o meczach rankingowych - coś na wzór gier moba. Areny itp kilka osób vs kilka. Broń Boże masowe pvp - za takim (delikatnie mówiąć) nie przepadam.Poważnie jest coś takiego?
Owszem jest^^ Arenky dochodzą z Updatem Imperial City wiec bedzie 3vs3vs3 , 3vs3, 5vs5 , 1vs1 Sa już filmii z testów itp. Więc ESL się tutaj też rozwinie bardzo dobrze na dynamike gry.
PvE - Porównaj ile WoW miał aktualizacji po jakim czasie dochodziły nowe raidy itp. Kolejny DLC to własnie kolejne raidy itp.
Aktualnie masz:
16 Dungeonów w 2 trybach Normal, Veteran [ 2 rózne ścieżki]
4 Raidy :
-Trzy 12 osobowe AA,Hel Ra, Sanctum...
- jeden 4 osobowy Dragon Arena...
Też masz taktyki, wymagane odpowiednie klasy,odpowiedni dps itp..
Rakningi itp.
To się dopiero rozwija pierwszy niecaly rok dopiero miną, wiec poczekajmy na kolejne DLC. Które po krutko masz opisane na głownej stronie eso oraz w eso live- cos na wzor live z LoLa
Pieniązki maja, nawet na ESL wiec bedzie co robic i sie zmagac
Najtaniej kautalnie jest na gram.pl. Można wylapać za 158zł, ale wciąż drogo wychodzi.
Tyle, że produkt jest niedostępny
Mam pytanie, jeśli kupię edycję pudełkową tutaj:
http://allegro.pl/the-elder-scrolls-online-pc-box-i5189463901.html
to zawiera ona klucz który upoważnia mnie już do gry czy jest to tylko pudełko z grą na płytce bez klucza ?
Mam pytanie, jeśli kupię edycję pudełkową tutaj: http://allegro.pl/the-elder-scrolls-online-pc-box-i5189463901.htmlto zawiera ona klucz który upoważnia mnie już do gry czy jest to tylko pudełko z grą na płytce bez klucza ?
Na 99% jest to pudełko z płytą i kluczem aktywacyjnym, aczkolwiek żeby mieć ten dodatkowy 1% pewności zapytaj sprzedawcy (wygląda na solidnego) czy gra zawiera klucz aktywacyjny.
@Pungraf
Jak zakupisz to możesz się podzielić opinia czy wszystko ok
Trochę dziwny fakt ze sam klucz ~200 zł gdzie pudełkowa wersje można dostać za ~100 zł
http://allegro.pl/th...5189463901.html
Ja kupiłem tą grę u niego, w środku jest explorer pack i klucz aktywujący grę. Można też poprosić sprzedawcę aby wysłał klucz na maila a pudełko dosłał pocztą, ja tak zrobiłem.
dalej mam do oddania konto do Teso za 50-60 zł
Wystawiłem oferte na oxl.pl ale istnieje rownież opcja z allegro prosze dzwonic skype "Lolekzajdel" lub pisac na forum PW
Konto sprzedaje ponieważ pograłem 3 dni w tamtym miesiącu i od tamtej pory konto sie kurzy a teso nawet na PC juz niemam po formacie Tak wiec Zapraszam do pisania ;]
nie aktualne Sprzedane Dziekuje ;]
ok , napisałem do nich maila i odpisali ze pudełko zawiera klucz