Gdzie najlepiej kupić GW2

Witam. Myślę nad kupnem tej gry.. nie wiem jednak w którym sklepie będzie najwygodniej (i oczywiście najtaniej...). Nie kupuję w sklepach internetowych tylko w normalnych sklepach typu : MediaMarkt, Empik, MediaExpert itp. Może ktoś poradzić w którym z takich sklepów kupię GW2 za najniższą cene ? W MediaMarkt'cie i w Empik'u widziałem raz za 200 zł, a potem za 190zł jednak myślę, że to i tak za dużo... Czekam na propozycje ! :rolleyes:

W sklepie się po prostu nie opłaca......Grę kupisz za ok.200zł, a w internecie za 140zł.

http://www.saturion.pl/product/152394/Strefa_Gier/Gry_na_PC/Guild_Wars_2_PC_.html Tutaj masz bardzo tanio

Trudno popatrzeć??? T.T

Empik, mediaexpert, mediamarkt wszędzie na stronie widnieje cena 179zł

Komputronik 169zł (dziwne..)

@UP ale ty podałeś sklep internetowy (chyba że się mylę) a on chce fizyczny sklep.

Ja mogę sprzedać za 100zł lub jakieś konto, ale jestem zbyt leniwy by wystawić na targowisku. Cush.

XarduneKs... 2 tygodnie temu byłem w MedieMarkt i w Empiku... w Media był za 190 zł, a w Empiku za 200...

keye.pl polecam sam tam kupiłem

Keye.pl około 140zł - bezpiecznie i tanio

Allegro.

allegro i owszem ale tylko od SKLEPÓW... każdy kto zakupił do przypadkowego gościa powie ci, że już nie gra.. tylko dlatego że dostał BANA !

Najlepiej to wógole nie kupować GW2 bo jest kiszkowatą grą.

Jeśli już musisz kup używane konto za 1/4 wartości - takich jest pełno na aukcjach i możesz zaoszczędzić 100zł

ale 2 zasady:

1. Kupuj tylko od ludzi z dobrą opinią

2. Po zakupie nie wystawiaj komentarza bo koleś może próbować odzyskać konto, to będzie twoja jedyna możliwość zemsty.

Witam. Myślę nad kupnem tej gry.. nie wiem jednak w którym sklepie będzie najwygodniej (i oczywiście najtaniej...). Nie kupuję w sklepach internetowych tylko w normalnych sklepach typu : MediaMarkt, Empik, MediaExpert itp. Może ktoś poradzić w którym z takich sklepów kupię GW2 za najniższą cene ? W MediaMarkt'cie i w Empik'u widziałem raz za 200 zł, a potem za 190zł jednak myślę, że to i tak za dużo... Czekam na propozycje ! :rolleyes: