Witam, tak jak wyżej. Zastanawiam się gdzie najtaniej kupić overwatcha. Mam do wydania 175 zł. W oczy rzuciła mi się strona Kinguin, gdzie jeden z kluczy kosztuje 169,00zł. Od tego są jeszcze podatki? Czy w tym jest już wszystko zawarte? A może polecacie inną stronę? Proszę pomóżcie.
Gdzie najtaniej kupić Overwatch?
Polecam tą stronę http://www.cdkeys.com/ sama kupiłam tam legion za 120 zł nie całe a overwatch gdzieś za 150 zł można wyhaczyć.
A jest to bezpieczna strona? I jak kupię dzisiaj, to co dostanę?
Ja legion dostałam jakieś 5 s po przelewie, klucz aktywowałam mogę postać boostnać do 100 lvla, reszta znajomych też tam kupiła i nie było problemów, z tego co wiem klucz do overwatcha dostaniesz dzień przed albo w premierę dopiero, sama jeszcze nie kupiłam to dokładnie nie powiem jak to wygląda.
Ale tam jest jakaś ochrona albo coś? Jest to bezpieczne? A co jeżeli by mi nie wysłali. I jeszcze czy jak zrobię to przez przelew to mi to przewalutuje?
to nie jest jakieś g2a czy Kinguin to jest normalny sklep jak keye.pl itp. już napisałam ja i 3 moich znajomych mamy legion z tej strony i po obt overwatch jak hype nie opadnie mamy zamiar tam kupić overwatcha. Bez problemu powinien przynajmniej u Alior nie ma problemu, tylko dolicz około 3-4 zł dodatkowo bo na dolary bedzię przewalutowanie. Ewentualnie jak się obawiasz kupować z takich stron, kup z oficjalnego sklepu blizzarda dopłacisz z 20 zł ? i masz pewność co do gry.
Nie o to chodzi. Wolałem się zapytać. Dziękuję za odpowiedź. Więc kluczyk dostanę w dniu premiery?
Tak jest napisane, ale jak chcesz poczekaj do około 10 maja wtedy gdzieś ja tak kupie i będziesz wiedział na 100%.
Ps, jak teraz kupisz overwatch to nie będziesz miał wczesnego dostępu do bety.
W czasie bety będę na wyjeździe więc to nie robi mi żadnej różnicy, aleDziękuję za informacje.
Ale ogólnie jest to zaufany sklep, nie?
Tak, poczytaj w googlach o nim.
Cdkeys.com to jest taki odpowiednik naszego keye.pl. Wielu moich znajomych tam kupowało gry i nigdy nie było problemu. Sam kupiłem tam Overwatcha, do którego klucz dostaniesz w dniu premiery. Płacisz za grę, czekasz do 24.05, wchodzisz na swoje konto na tej stronie i masz zakładkę z transakcjami, szukasz Overwatcha, klikasz wielki niebieski przycisk "Get Code" podajesz numer telefonu na który przyjdzie Ci kod potwierdzający, wpisujesz go na stronie i odbierasz keya do Overwatcha.
Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi. Bardzo mi pomogliście. Ten temat może się także przydać innym, którzy także mają dylemat gdzie kupić ową grę.
Jeszcze raz ogromne kondolencje
Witam, tak jak wyżej. Zastanawiam się gdzie najtaniej kupić overwatcha. Mam do wydania 175 zł. W oczy rzuciła mi się strona Kinguin, gdzie jeden z kluczy kosztuje 169,00zł. Od tego są jeszcze podatki? Czy w tym jest już wszystko zawarte? A może polecacie inną stronę? Proszę pomóżcie.