Hej…chciałbym zacząć przygodę z WoW,mam mały problem w zakupem gry.Gdzie mogę dostać najtaniej pełną wersję gry z dodatkami?
Gdzie najtaniej kupić podstawkę + dodatki
W chwili obecnej do zagrania w wowa wystarczy utworzenie konta na battlenecie i uiszczenie opłaty abonamentowej. w ten sposób gra odblokowuje ci się aż do przedostatniego dodatku (Legion) i możesz grać przez miesiąc. Ostatni dodatek - Battle for Azeroth trzeba kupić osobno.
Abonament to koszt ok. 45-50zł za miesiąc i trzeba go opłacać aby grać lub za golda w grze kupować tokeny dające możliwość gry przez miesiąc. Równowartość tokena mogę ci sprzedać za 30zł (płatność blikiem) - kupujesz tokena na aukcji i grasz. Warunek jest jeden, gdy już zainstalujesz grę, musisz napisać (możesz po polsku) zapytanie do blizzarda, czy mogą ci na 1-2 dni odblokować konto, byś mógł zakupić token do gry (wymyślasz śpiewkę typu "mam kolegę, który mnie zaprosił do gry i mi da pieniądze na token). Pisać musisz dlatego, że konto starter (które jeszcze nie jest aktywowane) nie pozwala na handel z innymi graczami, więc golda na token nie mógłbym ci dać bez jego chwilowej aktywacji.
Wiem, że może wyglądać to na próbę wyłudzenia, ale ogólnie mam dużo pieniędzy i mogę w ten sposób sponsorować graczy, którym CHCE SIĘ GRAĆ
a jaka jest cena grania w WoWa classica? Co trzeba zrobić? Nie chce żadnych dodatków kupować etc. bo mam zamiar np. ja, zacząc gre w Wowa classic
Wystarczy miec abonament oplacony