a po co mi ma ktos skladac komputer jak sam too zrobie i too z wielka przyjemnoscia
To juz sa preferencje osobiste. Morele zlozy ci za 1zl, a x kom za 70-80zl. Pisze jak jest i gdzie sie bardziej oplaca dostac gotowy produkt. Ja jestem zajetym czlowiekiem, coraz mniej czasu poswiecam na rozrywke. Opieuje sie miesieczna corka i domem, a o pracy nie wspomne. Jest okazja na wsio gotowe? Trzeba korzystac ![:) :)]()
Wracajac do watku. Ogolnie zle sie dzieje na rynku z kartami graficznymi, w sumie z prockami tez. Ceny sa zbyt duze, dostepnosc zbyt mala, zas wydajnosc nie jest adekwatna do zaproponowanej ceny. Dollar sie wzmocnil, zlotow oslabla i mamy kipisz. Radki zawsze byly ciut slabsze od gtxow, ale cenowo wypadaly tak dobrze ze byly swietna alternatywa. Teraz mamy ceny wyrownane i wydajnosci tez, ale czy to jest dobre? Oczywiscie bardziej to kieruje do ludzi mniej zamorzynych bo wiadome, ktos kto zyje sam lub jest po prostu przy kasie to nie robi mu roznicy czy kupi karte za 2,5k czy 3,5k, zas inny ludz budzetowy zlozy kompa za ta cene i bedzie szczesliwy.