Gdzie wybieramy albo kto wybiera grę2012 mmorpg.org.pl?

Witam.

W którymś z ostatnich newsów Guru pisał coś o wybieraniu gry 2012 roku ? GDzie ją się wybiera albo czy to może ekipa mmorpg org będzię ją wybierać? Pytam bo ciekawy jestem :D

Ja znalazłem tylko vota na grę 15 lecia dlatego moje zdziwienie, bo na 100% to jest całkiem co innego niż wybieranie gry tego roku. Pomimo że już widzę małą manipulacje, banerek głosi gra 2012 roku a przenosi nas do newsa z głosowanie na grę 15 lecia.

http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Wybieramy-NAJLEPSZ-GR-MMO-ostatnich-15-lat

prosze, chodzi o to, blad w naglowku :)

No właśnie czyli gra 15 lecia, to ja bym zaproponował ankietęna grę 2012 też z paroma kategoriami typu najlepsza gra która wyszła, najbardziej oczekiwane, itp.

to bedzie jakas propaganda Tuska, na 100% ;D

to znacyz o czym mówisz bo nie rozumiem? że nie uda siętutaj wybrać takiej gry? że będa manipulacje jakieś?

@dyniek, nie sluchaj tych kolaborantow:)

banner jest juz poprawiony, tam wybierasz gre 15-lecia

glosowanie na najlepsza/najgorsza gre 2012 roku ukaze sie po swietach, ahoj

spoko dzięki za info :D

Sprawa wyjaśniona ,a więc aby uniknąć spamu zamykam temat.

Witam.

W którymś z ostatnich newsów Guru pisał coś o wybieraniu gry 2012 roku ? GDzie ją się wybiera albo czy to może ekipa mmorpg org będzię ją wybierać? Pytam bo ciekawy jestem :D

Ja znalazłem tylko vota na grę 15 lecia dlatego moje zdziwienie, bo na 100% to jest całkiem co innego niż wybieranie gry tego roku. Pomimo że już widzę małą manipulacje, banerek głosi gra 2012 roku a przenosi nas do newsa z głosowanie na grę 15 lecia.