Gdzie zagrać

Witam Panie i Panowie. Jako iż jestem nowa przepraszam jeśli taki temat już był, a na pewno był xxx razy.

Gdzie teraz grają Polacy? Na globalu? Zastanawiam się gdzie mogłabym zagrać. Chcę grac gdzieś gdzie będzie duży online, a w tym Polacy. Na ratach mi nie zależy. Mogą być dowolne.

Słyszałam o rpg, ale to ruski serwer. Znajdę tam swoich rodaków czy raczej nie?

Ogólnie kroniki z globala są słabe. Poszli w azjatyckie/jedai klimaty. Stary dobry l2 uświadczysz jedynie na privach. jutro startuje l2 tales x15 myślę, czy aby tam nie pograć. A polacy jak i ruscy, grecy grają chyba są wszędzie w tej grze ;d

Ja polecam rpg club x7 dużo ludzi gra i przyjemnie się expi.

Powiem tak : wybor masz bardzo prosty - global "na slabych kronikach" wedlug niektorych albo jakies privy ktore po miesiacu/dwoch (po nachapaniu kasy) znikaja bez podania przyczyny. Wedlug mnie tak, obecne kroniki sa SLABSZE, ale nie sa slabe, bez przesady. Ale czy nowy gracz to odczuje? Raczej nie, a jesli tak to na plus bo jest ulatwiony start po prostu. A co do privow to po pierwsze w regulaminie jest zabronione, po drugie kazdy poda ci serwer na ktorym on sam gra (bo jak porownasz np serwer na 2 kronice, a na 4, z innymi rate'ami itd?), po trzecie : urok prywatnych serwerow... nigdy nie wiesz czy budzac sie rano jeszcze ten serwer bedzie stal czy nie :P

Chodzi mi głownie o to, że na nowych kronikach jakoś trudno mi się odnaleźć, bo jak ja grałam to na Dragon Network, a tam jeszcze były starsze kroniki. Te nowe nie są złe, bo klasy nawet mi się podobają, ale jak już pisałam jestem w nich zielona.

No nic. Będę próbować wszystkiego po kolei. Dziękuję za odpowiedzi :)

Jeśli zdecydujesz się na globala to odradzam serwery us. Niby większy online ale co z tego jak 90% serwera to boty. Jeśli nie dowierzasz wystarczy wejść na forum. Boty to bardzo często poruszany temat. Od 4game minusem jest premka, bo niby gra f2p ale chcąc grać i tak kupisz. No ale nie ma botów, więc i tak jest lepiej, bo ekonomia nie jest przez nie niszczona.

Albo zwyczajnie grać na classicu i mieć globala i starego l2 w jednym

Dawaj spróbujemy na talesie, bo ja też chcę wrócić do gry. Odezwij się jak masz ochotę razem pograć :)

Ja również czegoś szukam i chyba zdecyduję się na Officiala EU (core)

Dawaj spróbujemy na talesie, bo ja też chcę wrócić do gry. Odezwij się jak masz ochotę razem pograć

Bardzo chętnie, ale od razu uprzedzam, że jestem mało obeznana w grach tego typu.

Akurat tales nie wymaga dużo doświadczenia, wiec luzik :)

Witam bardzo chętnie popykam z wami, zostawicie nicki ?

właśnie ściągam L2 talesx15 dajcie namiary na pw to pogramy razem :D

Pewnie. Im nas więcej tym lepiej. Ja jestem wendigo. :)

to napiszcie mi na pw gdzie i jak zainstalować instalkę do Lineage 2 Talesx15 :D

Wejdz na ich strone i kliknij how to connect. Ogólnie kroki wygladaja tak: instalacja gry>pobranie patcha>wklejenie patcha do folderu z gra> uruchomienie gry i wpisanie passow (rejestracja w grze)

Właśnie zasysam Klienta i również mogę dołączyć do ekipy. W L2 grałem ok 4-5 lat, c4, c5, c6. Na wyższych nigdy nie grałem więc wszystkie subclassy Kamael'a są mi obce. Ktoś mógłby na szybko je opisać ?

juz gram i szukam jakieś Polskiej ekipy ludzi mnóstwo a najlepszy Polski klan full :( narazie expie destro i zbieram kase na Dynasty :D

ing : Szatan

Też pograłem wbiłem 70 lvl, ludzi od groma, ale nikt nie wie jak z balansem na pvp. Strasznie dużo magów, łuczników prawie w ogóle nie widać.

Witam Panie i Panowie. Jako iż jestem nowa przepraszam jeśli taki temat już był, a na pewno był xxx razy.

Gdzie teraz grają Polacy? Na globalu? Zastanawiam się gdzie mogłabym zagrać. Chcę grac gdzieś gdzie będzie duży online, a w tym Polacy. Na ratach mi nie zależy. Mogą być dowolne.

Słyszałam o rpg, ale to ruski serwer. Znajdę tam swoich rodaków czy raczej nie?