Gdzie zdobyć ? : >

Witam

Chodzi mi o roślinke do questa na mounta /peta . już jedna zużyłem a potrzebuje jeszcze 1 ... Gdzie to moge zdobyc ?

Z góry dziekuje za odp

Też miałem z tym problem. Zignoruj, wcale nie potrzebujesz drugiej by dostać mouta. Po prostu postaw konia, daj mu pić ze studni, jeść czy co tam i wyrośnie w oczach.

gdzie go znaleźć ? gram moze 1h : P

Skad wziąść składniki do wykonania questa Solzdeer to memoria(zadanie na trade packa)dokładnie chodzi mi o Grape i gdzie znajde maszyne do wykrafcenia tego (zaczynam grę po stronie elfów)Najlepiej jakby ktoś szczegółowo to opisał

http://l.facebook.com/lsr.php?u=http%3A%2F%2Farcheagefurniture.com%2Fsmall-scarecrow-and-donkey-quest-walkthrough-west%2F&ext=1411651360&hash=AclRizJlHR-eKlGMADiRvQPL3xqj7p4-08rtQDg260pBug

Proszę, tutaj masz wszystko opisane :)

Skad wziąść składniki do wykonania questa Solzdeer to memoria(zadanie na trade packa)dokładnie chodzi mi o Grape i gdzie znajde maszyne do wykrafcenia tego (zaczynam grę po stronie elfów)Najlepiej jakby ktoś szczegółowo to opisał

Sadzisz Grapes na farmie, czekasz aż dojrzeją i je zbierasz. Chodujesz np. kury na swoje farmie, zabijasz je jak urosną i wykrawasz filety Blue Salt Knifem. Przy Farmie w Solzeer stoi weilka szafa, w której możesz wycrafcić cpecjalność (będzie potrzebować jeszcze certyfikatu od general merchanta który stoi kilka kroków dalej. Inna opcja, to kupić wszystkie matsy u Aukcjonera (również stoi w lokacji). Za paka dostajesz koło 3,5 golda, więc wciąż się opłaca, nawet kupując wszystko.

Roślinkę dla mount'ów Vita Root (a raczej seed) kupujesz u seed merchanta (na ostatniej stronie) lub u stablehand'a (chyba dobrze napisałem) - stajennego. Sadzisz i po 30 s zbierasz ;)

I bez tego konia, osła czy innych zwykłych (battle pety nie potrzebują - one wymagają mleka) mount'ów nie wychodujesz.

Witam

Chodzi mi o roślinke do questa na mounta /peta . już jedna zużyłem a potrzebuje jeszcze 1 ... Gdzie to moge zdobyc ?

Z góry dziekuje za odp