Gear 90 lvl

Witam. Dziś wyexpiłem sobie DK na 90 lvl chciałem iść na raid jednak mam za słaby gear i po prostu nie chcą mnie tam wpuścić. I tutaj moje pytanie skąd wziąć gear ilvl 496 lub wyższy ? Ludzie piszą że na TI jednak spędziłem tam trochę czasu i nadal nic nie mam.. :c

Z góry dzięki.

Witam, dziwi mnie fakt że nie zdobyłeś niczego na TI jest to wręcz kopalnia łatwych itemów z wysokim ilvl. Pamiętaj o world bossach na które co jakiś czas zbiera się ekipa. Jednak głównym źródłem Twojego ekwipunku powinny być instancję z których zdobywasz podstawowe wyposażenie pozwalające udać się na bardziej zaawansowane raidy i tak powtarzasz póki nie wyposażysz siebie w jakiś sensowny ekwipunek. Do tego dochodzą daily które powtarzasz codziennie aby zdobyć reputację danej frakcji u której później kupujesz przedmioty. Dobry wybór klasy i powodzenia!

https://www.youtube.com/watch?v=umXTUpyDLm0 Polecam, powinno rozwiać twoje wątpliwości :)

Ooooo, dzięki wam :P W sumie to już wszystko wiem i można zamknąć.

Witam. Dziś wyexpiłem sobie DK na 90 lvl chciałem iść na raid jednak mam za słaby gear i po prostu nie chcą mnie tam wpuścić. I tutaj moje pytanie skąd wziąć gear ilvl 496 lub wyższy ? Ludzie piszą że na TI jednak spędziłem tam trochę czasu i nadal nic nie mam.. :c

Z góry dzięki.