Heja, co sadzicie o tej karcie? mam taka i nei wiem jak ja oceniac;) Dlatego nie bylo mnie wt-sr-cz : D
GeForce GTX 550ti
Karta jest bardzo dobra jak na taką cenę.
I tu się mylisz w tej cenie to totalny gniot lepiej poszukaj HD 6790.
Na przyszłość: http://www.benchmark.pl/komparator-gpu.html
Ja mam Radeon HD 5770 Vapor-X kładzie tego GF'a pod każdym względem i jest tańszy. Tym zestawieniem bym się nie sugerował, ponieważ to modele referencyjne bez OC, a model Sapphire jest najlepiej podkręcony z tej serii.
Skoro referent kładzie referenta to wersje OC tym bardziej.
Racja karta jest slaba jak za taka cene.Ale coz sie dziwic...Jesli slucha sie madrych z tego forum , ktorzy twierdza ze karty z nizsza magistra niz 256 sa dobre do gier , ta posiada 196:) Za 550 zl spokojnie mozna dostac , 6850 , ktory jest o niebo lepszy i duzo wydajniejszy od 550. Sam mam staruszka 4870 HD ale w crysisie na full detalach ma wiecej fpsow niz ten 550:) Co stwierdzam? Wiekszosc , wspolczesnych gier jest robiona pod karty ATI:)
Taa Radek 6850 za tą samą cenę wymiata z i5 na ultra 40-50 fps w batku, na wysokich 60-80 Też chciałem tego gtx'a kupić, ale hm - nie opłacało się i tyle :I
Heja, co sadzicie o tej karcie? mam taka i nei wiem jak ja oceniac;) Dlatego nie bylo mnie wt-sr-cz : D