Gem Store/ Black Lion Company no working

Cześć.

Od zakupienia gry nie działa mi Gem Store ani nic z zakładki Black Lion czy jakoś tak. Czasem się ładuje i ładuje i chyba się załadować nie ma zamiaru. Czasem tylko docelowy szary ekran tego okienka. Pisać do supportu? Jaki re-patch? Może przyczyną jest client z BWE?

Jakby ktoś miał podobny problem i go rozwiązał lub poprostu zna przyczynę niech napisze w tym temacie, bradzo mi to pomoże ;)

może grałeś jak były jakieś konserwacje albo jeszcze z czasów 2-3 dni temu jakoś jak jeszcze posting mail nie działał może spróbuj idź do NPC od Auction House i u niego ci będzie wyświetlać

Popróbuje ze skrótem "-repair". Zobaczymy ;)

edit-

niestety dalej nic nie działa , ktoś wie jak to naprawić? czy poporstu pisać do supportu ?

To nie jest wina instalki, AH i Gem Store raz działa raz nie mimo, ze to juz +/- 2 tygodnie po premierze. Ludzie sie o to rzucają z tego co widzę.

Mi od kilku dni dziala bez zadnych problemow i caly czas, wiec ciezko powiedziec czy to po "ich" stronie lezy.

Cześć.

Od zakupienia gry nie działa mi Gem Store ani nic z zakładki Black Lion czy jakoś tak. Czasem się ładuje i ładuje i chyba się załadować nie ma zamiaru. Czasem tylko docelowy szary ekran tego okienka. Pisać do supportu? Jaki re-patch? Może przyczyną jest client z BWE?

Jakby ktoś miał podobny problem i go rozwiązał lub poprostu zna przyczynę niech napisze w tym temacie, bradzo mi to pomoże ;)