Generatory- czy warto im wierzyć?

Tak jak w temacie. Na Youtubie reklamuje się pełno "serwisów" na zasadzie "ty wysyłasz przez mail komendy w stylu /run, /execute, /[tu twój nieużywany pre-paid] :P" . Jest też metoda "na program", czyli ściągasz mały exek, wpisujesz swój (znowu!!!) nieużywany kod i program generuje ci nowe kody, a ty powierzasz swoje ciężko zarobione 8 dych Bóg wie komu... Ja osobiście wogóle nawet nie próbowałem w to wchodzić, ten temat to bardziej przestroga niż zachęta.

P.S. Może ktoś miał z tym do czynienia i chciałby coś powiedzieć na ten temat? Proszę o odpowiedź w tym temacie, bo jeśli ktoś jest na tyle wredny by w taki sposób ze zdesperowwanych WoWoli wyciągać kasę, to warto o tym ludzi przestrzec. Dziękuje, zapraszam do rozmowy :lol:

P.P.S. Ja osobiście linków do tych jutubkowych reklam linków nie dam, ale bardzo łatwo to znaleźć jeśli ktoś poszuka.

Przecież oczywistym jest, że takie rzeczy to ściema. Bo gdyby istniały takie generatory to nie trzeba by było dawać tych nieużywanych pre-paidów (wszak co to za różnica? i z tego i z tego powinno dać się wygenerować nowy kod!). Współczuję tylko ludziom którzy się na to nabierają - a z pewnością jest ich wielu. Szkoda, że w dobie Internetu ludzie postanowili wyłączyć myślenie.

Zwykły chamski keylogger i radziłbym nie wpisywać tam nic, a najlepiej go w ogóle nie instalować bo się można ostro przejechać.

Szczerze też mnie to ciekawi czy działa czy nie, w komentarzach na YT dużo ludzi pisze że to działa, ale może są podstawieni? :D

rogal12 -> tego się nie instaluje... trzeba wysłać e-mail na podany adres z linijkami komendy.

szkoda że do WoWa nie ma prepaidów 1-day albo 10-day, bo na takich by szło spróbować, żal by mi było stracić 30 lub 60 dniowy prepaid

To jest jak z taka stronką która teraz powstała i ma na celu pomóc w ściąganiu z RS oczywiście bez konta premium jednak gdy wbijemy na tą stronę to musimy zabulić sms-em 9 zł, więc ja wole kupić sobie na allegro premium na 14 dni i nie być potem zaskoczonym.

Tak jak w temacie. Na Youtubie reklamuje się pełno "serwisów" na zasadzie "ty wysyłasz przez mail komendy w stylu /run, /execute, /[tu twój nieużywany pre-paid] :P" . Jest też metoda "na program", czyli ściągasz mały exek, wpisujesz swój (znowu!!!) nieużywany kod i program generuje ci nowe kody, a ty powierzasz swoje ciężko zarobione 8 dych Bóg wie komu... Ja osobiście wogóle nawet nie próbowałem w to wchodzić, ten temat to bardziej przestroga niż zachęta.

P.S. Może ktoś miał z tym do czynienia i chciałby coś powiedzieć na ten temat? Proszę o odpowiedź w tym temacie, bo jeśli ktoś jest na tyle wredny by w taki sposób ze zdesperowwanych WoWoli wyciągać kasę, to warto o tym ludzi przestrzec. Dziękuje, zapraszam do rozmowy :lol:

P.P.S. Ja osobiście linków do tych jutubkowych reklam linków nie dam, ale bardzo łatwo to znaleźć jeśli ktoś poszuka.