SiemaneRko all. Kilka dni temu zaczalem przygode z GetAmped2. I mam pare pytan. Jestem soldierem (ikona: ziomek z niebieskim hełmem)
I tak,
1.Jak za darmo zarabiac Cresenty ?? Slyszalem o wypelnianiu ankiet (Potwierdz swoja tozsamosc, o to chodzi?) To jak wprowadze date urodzenia i Kraj to pisze ze Ankiet juz nie ma, ze Aktualnie brak ankiet do wypelnienia... Wchodze na inne, to facebook mi wyskakuje (co trzeba zrobic zeby cresenty dostac? o.O)
2. Jak moge zdobyc za darmo Accesory ?? Oprocz losowan w Mora Shrine i losowan w Prime Market i jakie accesory bylo by najlepsze dla soldiera ?
3. Mam 68k, Czy dla soldiera kupic 2 maszynówki na ręce ? one za 50k są, albo zbierac na 2 mieczyki za 100k ?? TO bym mial na ninje odrazu ? (patrz na punkt 4 zanim odpowiesz na to pytanie)
4. Kiedy wygasnie Przecena na ninje ? Bo mam zamiar kupic a nie wiem czy dam rade 100 cresentow nazbierac w dni ktore sa na nia przecena ?
5. Ktos chce moze grac ze mna ? I z polska gildia ktora znalazlem w grze ? (super goscie (^.^) )
To na tyle :]